Eiendomsmegleren og tobarnsmor Melissa Hatheier svømmer i et sjøbasseng som kalles Oak Park Rock Pool utenfor Sydney hver dag. Tirsdag ble imidlertid svømmeturen noe annerledes.

Se video øverst!

Hun oppdaget en meterlang hai som svømte rundt innenfor steinsperringene.

Løfter opp haien med hendene

Ingen på stedet visste hva de skulle gjøre. Det ble ringt etter politi og den australske viltnemda, men før de hadde ankommet stedet begynte Melissa å svømme etter haien, med døtrene på 19 og åtte år som vitner.

– Jeg begynte å svømme rundt ham. Han ble litt stressa og begynte å dunke hodet på steinene. Jeg gjetet den inn på grunna, og da hoppet jeg på den og tok knærne mine på finnene hans. Så tok jeg et grep rundt nakken så den ikke kunne bite meg. Han var ikke så tung, men huden dens var veldig grov. Som sandpapir, sier Melissa til The Sydney Morning Herald.

– Jeg kastet ham bare over steinkanten og ut i vannet på andre siden og så ham svømme bort, sier hun.

Internettstjerne

Datteren Shannon på 19 år filmet den uvanlige redningsoperasjonen og la videoen ut på sosiale medier. Der har den blitt delt tusenvis av ganger, og Melissa har fått kjendisstatus over natta.

Melissa Hatheier, synes selv redningsgdåden får altfor mye oppmerksomhet.

– Det var bare en liten hai. Jeg syntes synd på den. Hvis den hadde hatt veldig store tenner, hadde jeg ikke gjort det, sier hun til The Sydney Morning Herald.