Rørende øyeblikk filmet av overvåkingskamera

Her får Tannah (11) vite at hun blir adoptert

Den grenseløse gleden hos Tannah (11) som får vite at hun får ny familie, smelter hjerter verden over.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tannah Butterfield (11) går i sjetteklasse på American Heritage School i South Jordan, Utah.

Hun har bodd hos en fosterfamilie i flere år, og hennes aller største ønske var å bli adoptert av dem.

Mandag 2. oktober ble hennes lykkedag.

Øyeblikk fanget på film

Jackie Alexander, som arbeider på skolen, kunne nesten ikke vente med å gi henne den gode nyheten – og til glede for svært mange ble tilfeldigvis samtalen mellom Jackie og Tannah fanget på skolens overvåkingskamera.

Se den rørende videoen øverst!

Gledesklemmen mellom elleve år gamle Tannah Butterfield og skolekontakten hennes, Jackie Alexander, smelter nå hjerter over hele verden.

– Den videoen beviser at drømmer kan gå i oppfyllelse, sier Tannah til KUTV.com.

– En lang emosjonell kamp

Tannas fosterforeldre har kjempet i flere år for å få lov til å adoptere Tannah og to andre fosterbarn. Mandag 2. oktober godkjente en dommer alle tre adopsjonssøknadene.

– Dette er en familie som har kjempet så lenge jeg kan huske for å få adoptere tre fosterbarn som alle går på vår skole, skriver Jackie i en post på Instagram.

Hun har fått tillatelse av familien å dele videoopptaket med media.

Hun skriver også at Tannah har vært bekymret, og kom innom henne på kontoret hver dag for å høre om det var noe nytt fra retten.

– Det har vært vanskelig å se dem kjempe denne emosjonelle kampen. Da telefonen min ringte, og jeg fikk høre at retten endelig hadde besluttet å la familien adoptere barna, ble jeg spurt om jeg kunne gi Tannah beskjed.

– Det beste som har skjedd

– Jeg tror ikke jeg kunne forestille meg hvordan det ville føles å få denne beskjeden. Å fortelle denne lille jenta at hun får en familie for alltid, er det beste som har skjedd meg i denne jobben, skriver hun.

– Jeg kan ikke beskrive klemmen. Og takk Gud for at moren hennes ikke har noe imot at jeg kysset henne en million ganger, og en million ganger til etter at videoopptaket er slutt, skriver hun.

Lykkelig jente

KUTV har snakket med Tannah som fremdeles er i lykkerus.

– De er bare så omsorgsfulle, kjærlige og passer så godt på meg, sier hun om paret som snart skal bli hennes virkelige foreldre.

Hun er glad for at øyeblikket ble foreviget på film.

– Hjertet mitt ble så lykkelig. Det bare skrek, sier hun smilende til TV-kanalen.