THADES URNE: Jennifer Kemp fikk laget denne lille urnen etter at hennes sønn Thade døde kort tid etter fødselen. Hjertet forsvant plutselig da hun var på vei til en begravelse.
THADES URNE: Jennifer Kemp fikk laget denne lille urnen etter at hennes sønn Thade døde kort tid etter fødselen. Hjertet forsvant plutselig da hun var på vei til en begravelse. Foto: Jennifer Kemp/Facebook

Småjenter fant blått hjerte gjemt på hotellrom – nå er mysteriet løst

Jennifer Kemp Facebook-etterlysning ble delt av 25.000. Nå er endelig det helt spesielle hjertet hennes funnet – og det av to små jenter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lille Thade Kemp døde kort tid etter han kom til verden, da moren Jennifer Kemp var bare 20 uker på vei.

Jennifer, som bor i Springfield i den amerikanske delstaten Missouri, kremerte gutten, og lagde en blå, hjerteformet urne på 28 gram.

Det var dette Thade veide da han ble født.

I august mistet Jennifer urnen på vei til en begravelse i Texas. Hun la ut en fortvilet etterlysning på Facebook, som gikk viralt.

Hele 25.000 delte etterlysningen.

Nå er den lille urnen funnet – og dét takket være to små jenter. Det melder lokalstasjonen KFOR.

«HAN HAR BLITT FUNNET!!! Gjemt bort i et hjørne på et hotellrom. Takket være de to små jentene som lekte gjemmeleken, har han blitt funnet!», skriver Jennifer i en oppdatering på Facebook.

Et sted mellom Missouri og Texas

Før urnen ble funnet, ble Jennifer intervjuet i The Norman Transcript.

GJENFORENT MED SØNNEN: Jennifer Kemp har nå fått det blå hjertet tilbake. Foto: Jennifer Kemp/Facebook
GJENFORENT MED SØNNEN: Jennifer Kemp har nå fått det blå hjertet tilbake. Foto: Jennifer Kemp/Facebook

Der fortalte hun at hun alltid har urnen på seg, men at hun ikke hadde anelse om hvor urnen nå kunne være.

Hun trodde den var blitt mistet et sted mellom Springfield Missouri og Granbury Texas, som er over 80 mil fra hverandre.

Jennifer og familien forlot Springfield torsdag 24. august, og kjørte i retning Granbury i Texas for å delta i en begravelse. De stanset i Tulsa og fylte bensin, og i Norman for å spise lunsj.

De hadde et lite stopp i Ardmore, for så å ankomme Hilton Garden Inn i Granbury.

Da de kom tilbake til Springfield lørdagen etter, var urnen borte vekk. Dagen etter la Jennifer ut etterlysningen på Facebook.

«Vi har ingen anelse hvor han kan ha falt ut av baggen. Her er et bilde av urnen. Urnen er gravert med navnet hans: THADE. Jeg håper at Facebook kan bli brukt til å nå folk og steder jeg ikke kan nå», skrev hun.

– Ikke bare en urne

Det var 2. september at jentene fant urnen og ga det til en ansatt på hotellet. Alle de ansatte hadde hørt om den savnede urnen, og derfor tok det ikke lang tid før Jennifer fikk en telefon fra hotellet.

«Nå kan vi være sammen igjen», skriver hun på Facebook.

Like etter at urnen forsvant, sa Jennifer dette til The Norman Transcript:

– Det er ikke bare en urne. Han er inni der. Det er alt jeg har av ham her på jorden. Vi reiser med ham, vi tar ham med oss når vi går ut av huset fordi du tar med deg barna når du drar.