20 år gamle Rakavan Jeevaharan ble meldt savnet etter et studentarrangement i Trondheim natt til tirsdag.

20-åringen forlot utestedet The Mint i studentbyen, og sendte en melding til søsteren sin om at han var på vei hjem. Da familien ikke hørte fra ham etter det, meldte de ham savnet.

Fredag formiddag opplyser politiet at de utvider søkeområdet.

– Årsaken til dette er nye opplysninger som har kommet fram i etterforskningen. Vi kan foreløpig ikke gå nærmere inn på dette, skriver politiet i en pressemelding.

Kartlegger bevegelser

Politiet opplyser at de søker ved og i Nedelven fra området rundt Stavne bru og nedover elva.

Det søkes til fots, i båt og med svømmere i elva. Røde Kors bidrar også med mannskap.

I tillegg arbeider politiet med å kartlegge studentens bevegelser i forkant av at han forsvant. Blant annet har de innhentet trafikkdata og forsøkt å spore 20-åringens mobil.

Politiet presiserer at de fortsatt holder alle muligheter åpne. De ber også folk som kan ha observert noe om å ta kontakt på telefon 02800.

I pressemeldingen fredag ber de spesielt om tips fra personer som har sett noe i området på vei fra Midtbyen via Ila til området Marienborg eller Øya til Stavne bru.

La ut melding på Facebook

Torsdag gikk politiet ut med et overvåkingsbilde fra utestedet The Mint for å komme i kontakt med personer som har observert 20-åringen før han forsvant.

Via en Facebook-side har også familien bedt om hjelp i letingen. De beskriver 20-åringens bevegelser før han forsvant.

«Sist observert på The Mint i forbindelse med Fadderullan Trondheim. Han skrev på Messenger at han skulle skynde seg hjem kl. 00.48, og skrev at han var ved Elgeseter bru kl. 00.56. Han tok opp telefonen da vi ringte han kl. 01.22. Da hørte vi kun lyder som minnet om hurtig gange, men han svarte ikke med tale i telefonen. Siden har vi ikke klart å komme i kontakt med han.» skriver de.

  • Tlf/SMS/MMS: 02255
  • E-post: tips@tv2.no
  • Fra utlandet: +47 915 02255