I et intervju på morgenshowet Fox & Friends på TV-kanalen Fox News fortalte presidentens datter Ivanka Trump om livet i Washington D.C.

Både Ivanka og ektemannen Jared Kushner jobber som rådgivere for president Donald Trump, og har i løpet av de første 150 dagene av Trumps presidentskap kommet svært tett på livet i og rundt Det hvite hus.

I intervjuet sier Ivanka Trump at det har vært et uventet nivå av ondskap blant mediene i Washington D.C – på et nivå hun aldri hadde sett for seg.

– Vi flyttet til Washignton. Vi ville hjelpe og gjøre store, viktige ting. Men nivået av ondskap overrasket meg. Jeg var ikke forberedt på intensiteten i dette. Men det skal heller ikke være lett, sier Ivanka Trump.

Donald Trump tok med seg hele sin New York-baserte familie til Det hvite hus. Mandag flyttet endelig kona Melania og yngstesønnen Barron også til Washington D.C.

For Ivanka og ektemannen Jared Kushner har det også vært krevende måneder.

– Min far og hans administrasjon ønsker å skape endring, og vi vil gjøre store og modige ting, sier hun.

Den voldsomme kritikken mot faren, hans politiske avgjørelser og forholdet til Russland har vært hardt for Ivanka og resten av Trumps team.

– Det har vært vanskelig. Noen av forstyrrelsene og hvor voldsomt det gikk på det personlige plan – det var jeg ikke forberedt på, sier Ivanka.

Comey-høringen

Forrige uke var Donald Trump i hardt vær, da tidligere FBI-direktør James Comey forklarte seg foran Senatet. Comey ga sin forklaring på forholdet til Trump, etterforskningen av tidligere spesialrådgiver James Flynn og etterforskningen av Trumps team sin kontakt med Russland.

Ivanka mener presidenten likevel var fornøyd etter høringen.

– Min far følte at mistanken mot ham ble svekket etter alle uttalelsene, og han er utrolig optimistisk, sier Ivanka.

– Med alt bråket og den voldsomme mediadekningen er det bråket som skaper overskrifter. Men det vi har fokus på er hvorfor det amerikanske folket valgte Donald Trump som president, sier hun.

Washington Post skriver at Ivanka mente pressedekningen av Comey-høringen og konflikten mellom den sparkede FBI-direktøren og hennes far var gått ut av proporsjoner. Ivanka mente at det stjal fokus fra Trumps millionbevilgninger til vei, jernbane og broer.