Tiger Woods (41) ble pågrepet og innbrakt mistenkt for å ha kjørt under påvirkning av alkohol eller narkotika i nærheten av sitt hjem i Jupiter i Florida tidlig mandag morgen.

Ifølge politirapporten viste blåsetesten imidlertid at han var helt uten alkoholpåvirkning, altså ingen promille.

Politiet har likevel forklart at Woods hadde problemer med å utføre enkle oppgaver på stedet, og at han virket svært sløv.

Nå har politiet frigitt en video fra pågripelsen, som viser en tydelig sløv Woods som har problemer med å forklare seg og virker desorientert.

Se videoen øverst i saken!

Reaksjon på medisiner

Golfstjernen har på sin side forklart at han hadde fikk en uventet reaksjon på reseptbelagte legemidler som han hadde fått på grunn av ryggproblemer.

– Jeg ønsker at folk skal vite at det ikke var alkohol involvert. Jeg fikk en uventet reaksjon etter å ha tatt foreskrevne medisiner. Jeg skjønte ikke at kombinasjonen av medisinene ville påvirke meg så kraftig, forklarer han.

I uttalelsen lovte også Woods at han vil gjøre alt som står i sin makt for at noe lignende ikke skjer igjen.

– Jeg vil gi en personlig takk til tjenestemennene som jobber i Jupiter- og Palm Beach-politiet for deres profesjonelle holdninger.

Golfstjerne

Fra 1999 til 2004 var Woods nummer én på verdensrankingen. Han har vunnet 14 major-turneringer, og er en av få som har vunnet samtlige fem major-turneringer.

Tiger Woods må møte i retten i Palm Beach 5. juli