ÅPENT INNLEGG: Det er på Instagram at det amerikanske sportsankeret Sarah Walsh forteller om det å miste et ufødt barn. Hun er nå lykkelig mamma til tvillinger.
ÅPENT INNLEGG: Det er på Instagram at det amerikanske sportsankeret Sarah Walsh forteller om det å miste et ufødt barn. Hun er nå lykkelig mamma til tvillinger. Foto: Instagram

Sportsankeret Sarah (39) spontanaborterte på direkten

Sarah Walsh (39) holdt både graviditeten og spontanaborten hemmelig. På direkten skjedde det som ikke skulle skje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kjente amerikanske sportsankeret Sarah Walsh (39) mistet i fjor sitt ufødte barn under en direktesending.

Dette avslører hun nå på Instagram.

I flere meldinger som ble lagt ut i forbindelse med den amerikanske morsdagen som var på søndag, skriver hun om spontanaborten.

Hun var nesten tre måneder på vei da hun skulle sende direkte fra en amerikansk fotballkamp i Tuscaloosa på sportskanalen ESPN.

– Ferden ned den mørke stien begynte da jeg ledet «SportsCenter» på veien i Alabama. Jeg ankom Tuscaloosa da jeg var nesten tre måneder på vei, skriver Sarah.

PÅ DIREKTEN: Det var under denne livesendingen at Sarah mistet barnet. Foto: ESPN
PÅ DIREKTEN: Det var under denne livesendingen at Sarah mistet barnet. Foto: ESPN

– Surrealistisk

Hun forteller at ingen andre enn ektemannen, den kjente baseballspilleren Matt Buschmann, visste at hun var gravid, og at hun ikke turde å avbryte sendingen.

– Kombinasjonen av collegeunger som gikk bananas bak oss, mens jeg mistet et barn, var surrealistisk, skriver hun.

Og:

LYKKELIGE FORELDRE: Sarah sammen med tvillingene og ektemannen Matt Buschmann. Foto: Instagram
LYKKELIGE FORELDRE: Sarah sammen med tvillingene og ektemannen Matt Buschmann. Foto: Instagram

– Jeg var redd. Ingen visste at jeg var gravid, så jeg fortsatte å lede programmet mens jeg spontanaborterte. På TV. Ektemannen min måtte se det skje, flere tusen mil unna, mens han tekstet meg sykehusalternativer i reklamepausen.

– Det skulle bli verre

Videre forteller hun at hun i etterkant hadde to ytterligere spontanaborter, og at hun hele tiden holdt det skjult.

– Det skulle bli verre. To mislykkede graviditeter til. Mer enn én gang, ble jeg operert én dag, og var tilbake i «SportsCenter» neste dag, bare for å ikke tiltrekke oppmerksomhet rundt situasjonen min, skriver hun.

Etter å ha forsøkt i tre år, forsøkte Sarah og Matt kunstig befruktning.

Det endte i tvillingene Hutton og Brees.

– Etter flere runder, kunne vi bare redde to egg. En god stund nektet jeg å bruke dem, bare fordi jeg ikke klarte tanken på at alt håp var borte. Jeg blåste i graviditetstester fordi jeg var livredd for å se om det hadde gått. Det hadde gått. To ganger, skriver hun.

Hemmelig tvillinggraviditet

Sarah skjulte graviditeten i flere måneder.

– Det var ingen babyannonsering, ingen babyshower, og vi kjøpte ikke en eneste ting på forhånd til babyene. Jeg var ikke sikker på om de ville komme. Vi fortalte svært få folk at vi ventet barn, og nesten ingen fikk vite at det var to. For dere som syntes at jeg var merkelig stille rundt graviditeten min; nå vet dere hvorfor.

På grunn av nedskjæringer i ESPN, hadde ikke Sarah en jobb å komme tilbake til etter endt foreldrepermisjon.

– Jeg har ledet «SportsCenter» hver morsdag, men ikke denne gangen. Jeg var ikke på TV i dag, og jeg vet ikke når jeg er det igjen. I stedet skal jeg henge med disse to gode eggene. Mine eneste gode egg. Jeg vet hvor heldig jeg er, avslutter hun innlegget.