PÅ KJÆRESTEJAKT: Karina Haukland var ikke forberedt på alle beilerne som skulle melde seg etter «kontaktannonsen» hennes.
PÅ KJÆRESTEJAKT: Karina Haukland var ikke forberedt på alle beilerne som skulle melde seg etter «kontaktannonsen» hennes. Foto: Privat

Karina (24) etterlyste kjæreste på bloggen – da eksploderte Facebook

– Jeg lagde bare et helt vanlig blogginnlegg, og visste ikke at det skulle ta sånn av, sier Karina Haukland etter at hun har blitt nedrent av forespørsler fra gutter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For en liten uke siden la bloggeren Karina Haukland (24) ut innlegget «Jeg ønsker meg kjæreste».

Alta-kvinnen var ikke forberedt på reaksjonene som skulle komme.

– Jeg har lenge hatt lyst på kjæreste, så jeg skrev egentlig et helt vanlig blogginnlegg om dette – og så tok det jo helt fullstendig av, sier Haukland til TV 2.

Bare noen minutter etter at blogginnlegget var ute, begynte det å tikke inn meldinger og tagger på Facebook.

«Hva i alle verden skjer? Har noen hacket kommentarfeltet på Facebook, eller? Menn blir jo tagget i hytt og gevær, og jeg rekker jo ikke se alle potensielle kjærester før det tikker inn nye meldinger her og der,» skriver Karina i et nytt blogginnlegg, «Jeg er i sjokk».

REISEGLAD: Karina forteller at hun savner en hun kan reise sammen med. Foto: Privat
REISEGLAD: Karina forteller at hun savner en hun kan reise sammen med. Foto: Privat

Hun sier at én av grunnene til at hun etterlyste en kjæreste, er fordi hun er lei av å være femte hjulet på vogna.

«Jeg savner å ha en kjæreste når alle venninnene mine gifter seg, og dobbeldater hverandre. Jeg begynner å bli lei av å sitte på hjørnet å være tredje eller femte hjulet på vogna, når alle rundt meg kysser og kliner med hverandre,» blogget hun for en uke siden.

Én varsel ble til Facebook-storm

Det er mange som har lyst til å bli bedre kjent med den nordnorske kvinnen.

– Jeg lå hjemme og var litt syk, og tenkte ikke så mye over blogginnlegget, men så fikk jeg beskjed om at noen hadde tagget meg i et innlegg på Facebook. Så fikk jeg enda et varsel. Slik fortsatte det, sier bloggeren og ler.

I FINSTASEN: Kanskje har Karina funnet drømmemannen innen 17. mai? Foto: Privat
I FINSTASEN: Kanskje har Karina funnet drømmemannen innen 17. mai? Foto: Privat

Karina, som er alenemamma og vil bli barnehagelærer, har vært singel siden 2015.

Hun sier at hun drømmer om å møte en hun kan reise sammen med.

«Jeg kan kjenne på savnet av å han en kjæreste når sommeren kommer, og jeg vil reise på ferie. Da vil jeg jo helst dra på en romantisk kjærestetur til Hawaii, og spise en bedre middag og pjalle litt vin under en romantisk solnedgang. Løpe langs strandpromenaden mens man holder hender, sukk. Det kan jeg jo ikke gjøre med meg selv. Jeg kan jo ikke akkurat ta med meg hvem som helst på en kjærestetur og late som om at man er kjærester heller».

– Det er mange flotte gutter i Alta, men her kjenner alle alle. Jeg er jo ikke desperat etter en kjæreste, men kanskje er det en et annet sted i landet som tar kontakt? sier hun.

Tilbud om reise til Paris

Karina sier at hun ikke vet hvor mange meldinger hun har fått, men sier at det er snakk om «minst et par tusen».

– Jeg har ikke rukket å åpne alle meldingene, og jeg har ikke engang begynt å svare på dem. Jeg har fått tilbud om å bli med til både Paris og Thailand. Jeg er mildt sagt satt ut, sier hun.

På spørsmål fra TV 2 om hvordan drømmemannen er, svarer hun dette:

– Jeg har ingen anelse. Det viktigste er at kjemien er der. Akkurat nå vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Dette er ganske overveldende, avslutter hun lattermildt.