Pappaens trøstetriks har tatt fullstendig av på nettet

Den nybakte pappaen Daniel Eisenman fra California trøstet datteren direkte på Facebook. Nå har 30 millioner sett videoen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er mange triks for å roe ned en gråtende baby, og mange slitne foreldre har nok testet ut en haug mer og mindre vellykkede råd og tips.

Daniel Eisenman ville vise sin metode for å få datteren Divina direkte på Facebook. Sjelden har et videobevis funket bedre.

Se selv øverst i saken!

«Oooooom»

Tre uker gamle Divina er tilsynelatende utrøstelig der hun ligger og hyler på pappas arm. Men en dyp «Om»-lyd fra pappa stilner gråten umiddelbart og hun sovner på sekunder.

Eisenmann sier til ABC News at han hadde en mistanke om at trikset skulle fungere.

– Mens Divina var i magen, pleide jeg å si «Om» til henne. Så når hun kom ut av magen og begynte å gråte, tenkte jeg at det var noe som ville roe henne ned. Og det virker kjempebra, sier han.

Til TV 2 sier Eisenmann at det er fantastisk at så mange har sett videoen verden over.

– Det minner oss på at noen ganger har de sterkeste ordene minst bokstaver, og de mektigste tingene vi kan si, er uten ord, sier Eisenmann til TV 2.

For å demonstrere at det ikke var tilfeldig, la han ut en ny video der trikset fungerer på samme måte samme dag.

Virker ikke for mamma

Eisenmanns kone, Diana, sier at det ikke virker når hun gjør Om-trikset, men hun har sitt eget triks.

– Jeg har matforsyningstrikset. Det funker også, sier hun.

Eisenmann som jobber som forfatter og motivasjonsveileder, skriver på Facebook at de også spilte Om-lyden fra Youtube under fødselen som skjedde hjemme hos dem selv. Han skriver også at han jobber med å lage en video som beskriver fødselsopplevelsen.