Den er diger, den er blå og den er meget eksklusiv. På prislappen står det 2145 dollar, eller over 18.000 norske kroner.

En prislapp som er oppsiktsvekkende nok i seg selv, men som har blitt en mega-snakkis, ettersom den er påfallende lik en pose som de aller fleste av oss sannsynligvis har liggende hjemme: Ikea-handleposen «Frakta».

I tillegg til fargen og størrelsen er også det doble settet med bærestropper påfallende likt «originalen».

En «liten» forskjell er imidlertid at Balenciagas bag er laget i blått skinn, er foret og har inngravert en logo i ekte gull.

Den svindyre vesken går nå sin seiersgang på Twitter og i medier verden over, og Ikea-konsernet har gått ut med en aldri så liten hyllest av designet.

– Vi er dypt smigret over at Balenciaga-vesken ligner den ikoniske Ikea-bagen som koster fem kroner. Ingenting slår allsidigheten til en stor, blå veske, skriver Ikea til Today.com.

Twitter-brukere er ikke like imponerte.

«HAHAHAHAHAHA! Balenciaga selger Ikea-bagen for 2145 dollar», skriver en.

«Gå hjem Balenciaga, du er full!», skriver en annen.

Inne i selve Ikea-butikken er handlebagen gul, og en representant for varehusgiganten sier til Today at Ikea-grunnlegger Ingvar Kamprad håpet kundene skulle bære alle Ikea-produktene sine i den. Etterhvert ble den så populær, at de begynte å selge dem i butikken for fem kroner, men da med blå farge.

Så er spørsmålet om designet er populært nok til å få folk til å punge ut over 18.000 kroner.