UANFEKTET: Her melder Supreet Kaur at tre personer har omkommet i en bilulykke. En av de omkomne var ektemannen, Harstad Kawade.
UANFEKTET: Her melder Supreet Kaur at tre personer har omkommet i en bilulykke. En av de omkomne var ektemannen, Harstad Kawade. Foto: IBC24

TV-anker meldte om mannens tragiske død i direktesending

Supreet Kaur (28) fattet mistanke om at det var ektemannen reporteren snakket om. Da bildene av bilvraket tikket over skjermen, måtte hun late som ingenting.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var da reporteren fortalte om detaljer fra ulykkesstedet, at TV-ankeret Supreet Kaur (28) skjønte at mannen hennes kunne være ett av ofrene.

Kaur, som jobber som anker i den indiske TV-kanalen IBC24, meldte lørdag om en dødsulykke i småbyen Pithora.

CNN skriver at tre personer omkom og at to ble skadet da en hvit SUV hadde krasjet med en lastebil.

Lot som ingenting

28-åringen visste at mannen hennes var i området i en lignende bil, men tilsynelatende uberørt fortsatte hun å rapportere om ulykken.

Dette gjorde hun selv når bilder av bilvraket og ofrene rullet over skjermen.

Like etter sending fikk Kaur bekreftet det hun fryktet; at ektemannen Harstad Kawade var én av de døde. De to hadde vært gift i 18 måneder.

TV-kanalens redaktør, Ravi Kant Mittal, sier dette til Indian Express:

– Det at hun holdt seg rolig og fortsatte i ytterligere ti minutter sier mye om hennes pliktfølelse og profesjonalitet.

Knakk sammen

Han forteller at Kaur brøt sammen samme sekund som kameraene var blitt slått av. Deretter dro hun direkte til ulykkesstedet.

– Kaur har jobbet hos oss i ni år, og er en av de mest populære TV-ankrene i delstaten. Vi står sammen med vår kollega i sorgen, sier redaktøren.

Supreet Kaur blir også hyllet av delstatsminister Raman Singh.

Dette skriver han på Twitter-siden sin:

– All honnør til Supreets håndtering av ektemannens død med ekstraordinær tapperhet og profesjonalitet. Må hans sjel hvile i fred.