Ved kommunevalget for to år siden stilte Liberalistene til valg i Oslo og fikk 458 stemmer.

Nå har de blitt riksdekkende med snart 2200 medlemmer og stiller til valg i alle landets fylker.

– Det vil være ganske mirakuløst om vi ved vårt første valg klarer å oppnå det, men mirakler har skjedd før, sier Flekstad.

Rekordmange lister

Fredag gikk fristen for å levere lister til stortingsvalget ut.

En kartlegging TV 2 har gjort, viser at det aldri før har vært flere som har kjempet om plass på Stortinget.

Lederen for Liberalistene mener det er på høy tid å bytte ut dagens politikere.

– Alle de idiotiske inkompetente politikerne man sitter og irriterer seg over. Hva med å ta makta tilbake og ta kontroll over ditt eget liv? spør lederen for Liberalistene.

Også Fremskrittspartiet kaller seg liberalister, men nykommeren mener det er stor forskjell mellom handling og ord.

– Vi ser på politikken og et parti som støtter økt avgift på flyseter og i regjering lager historiens dyreste statsbudsjett, det kaller ikke vi et liberalistisk parti, sier Flekstad.

Helse er viktigst

Et annet parti som nesten er riksdekkende er Helsepartiet, med tidligere radioprogramleder Lise Askvik i spissen.

– Helsepartiet er den lille gutten i eventyret om Keiserens nye klær. Vi peker på systemet og påpeker det ingen andre tør å si. Systemet er nakent og trenger både trening og nye klær.

Hun mener alle de etablerte partiene har sviktet i den viktigste saken.

– Arbeiderparti-siden ønsker ikke å snakke helse for de har stor skyld i det som er dagens dysfunksjonelle systemer. Høyresiden sa de skulle forandre mye og legge ned de regionale helseforetakene. De har vist at det evner de ikke. Du har altså en side som ikke tør og en som ikke vil, sier Askvik.

Vil si opp EØS-avtalen

Partiet Alliansen er også nykommer ved høstens stortingsvalg. De stiller til valg i 18 av landets fylker og går til valg mot globalismen og på at Norge og nordmenn skal kunne styre eget land.

– En stemme på Alliansen er en stemme mot EØS, sier Hans Lysglimt Johansen.

Det er den samme saken som står svært sentralt i Senterpartiets program.

– Vi stoler ikke på Senterpartiet. De kommer til å selge ut det kravet når de går i regjeringsforhandlinger med Arbeiderpartiet.

Også Partiet De Kristne og Demokratene er riksdekkende partier med listeforslag i alle landets fylker. Kystpartiet og Helsepartiet har levert lister i 17 fylker, Piratpartiet har levert 12 lister og Pensjonistpartiet 10 lister.

Norges Kommunistiske Parti stiller til valg i fire fylker, Tverrpolitisk Folkevalgte i tre fylker, Feministisk Initiativ i to, mens Norsk Allianse, Samfunnspartiet, Norgespartiet, Verdipartiet, Nordting og Nordmørslista alle stiller til valg i ett fylke.