KLARTE IKKE Å VENTE: Daniella Hirst og kjæresten Craig Smith lot det stå til da lysten meldte seg mens de ventet på pizza. Nå hevder Daniella at hun er den eneste av dem som vil bli straffet for hendelsen
KLARTE IKKE Å VENTE: Daniella Hirst og kjæresten Craig Smith lot det stå til da lysten meldte seg mens de ventet på pizza. Nå hevder Daniella at hun er den eneste av dem som vil bli straffet for hendelsen Foto: Facebook/Twitter

Par hadde sex i pizzakø – kun kvinnen risikerer straff

Daniella (28) risikerer å bli straffeforfulgt etter at hun og kjæresten hadde sex på en pizzarestaurant. Kjæresten hennes risikerer ingenting.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britiske Daniella Hirst (28) og kjæresten Craig Smith (31) klarte ikke å holde seg da de nylig ventet på en pizza.

Scarborough-paret kastet alle hemninger og hadde sex på pizzarestauranten Domino's i hjembyen.

Det hele ble filmet av restaurantens overvåkningskamera.

En ansatt på pizzarestauranten la det 40 sekunder lange opptaket ut på Twitter, og det tok ikke lang tid før klippet var gått viralt.

Paret har fått enormt med oppmerksomhet i hjemlandet, og nå hevder Hirst overfor The Sun at hun er den eneste av de to som kommer til å bli straffet for hendelsen.

Årsaken er at hun er den eneste av de to som viser hud i opptaket.

– Etter å ha blitt gjort oppmerksom på videoopptaket av en sexhandling mellom to mennesker på den offentlige delen av en pizzarestaurant i Scarborough, undersøker politiet ett tilfelle av ulovlig offentlig uanstendighet, sier en talskvinne for politiet til Daily Mail.

– De er helt likegyldige

Daniella, som forsøker å slå seg opp som modell etter sin nyvunne «kjendisstatus», forteller at hun nylig ble bedt om å møte opp på den lokale politistasjonen i Scarborough.

Hun hevder at årsaken til at lovens lange arm ikke er interessert i Smith, er at han ikke viste hud i forbindelse under samleiet.

– De sa at de ville undersøke om det var en offentlig bluferdighetskrenkelse fordi jeg viste rumpa i videoen. De er åpenbart helt likegyldige overfor det faktum at både jeg og Craig hadde sex ved skranken, og at jeg i noen sekunder tidligere hadde gitt ham en blowjob, sier Daniella til The Sun.

Og:

– Craig slipper åpenbart helt fra å få straff. Det er helt idiotisk. Det var han som trakk ned buksene og trusa mi slik at vi kunne ha sex mens vi ventet på pizzaen.

Droppet avhør

Daniella, som jobber som bartender, forteller videre at hun egentlig skulle ha vært i avhør mandag, men at hun ikke gadd å møte opp.

En talsperson for politiet i North Yorkshire bekrefter overfor The Sun at Daniella glimret med sitt fravær.

Til The Mirror bekrefter talskvinnen at saken blir etterforsket, men politiet ønsker ikke å utdype dette.

– Etterforskningen er pågående, og det er ikke mer å tilføye akkurat nå, sier hun.

Fordi hun droppet å møte opp i avhør, risikerer Daniella nå å bli pågrepet hjemme. Hun kan trolig vente seg en saftig bot.

– Det er ikke rettferdig. Jeg kan nesten ikke tro at Craig faktisk ikke risikerer noe som helst. For å være helt ærlig, er dette egentlig ikke noe å snakke om. Alle vi kjenner har hatt sex på risikable steder. Det er bare slikt folk gjør. Ikke alle er låst inne på soverommet sitt om kvelden. Folk utforsker, og vi er ikke annerledes, sier Daniella.