Den australske bloggeren Sheryl Blanksby har delt det rørende bildet av sine to sønner William (3) og lillebroren Thomas (13 uker).

– Jeg forventet at babyen min var dekket av Nutella eller noe, men i stedet så jeg dette, skriver hun i Instagram-bildet.

Øyeblikket

For Sheryl hadde ikke hørt noe fra sine to små barn på en god stund. Og som mange andre mødre vet hun at det kan bety trøbbel.

Den australske familien fra Perth var i sitt feriehus, og barna var sammen i stuen. Men det var ikke trøbbel som ventet henne.

Da moren kom inn i rommet lå de to guttene ansikt til ansikt på sofaen. Storebror William (3) hadde ømt lagt hånden på ansiktet til Thomas, og ifølge moren trøstet han lillebroen sin:

– Alt kommer til å bli bra, sa 3-åringen til vesle Thomas.

Og grunnen til at William trøstet Thomas er fordi den 13 uker gamle gutten er alvorlig kreftsyk. Familien vet ikke om han overlever, og de vet ikke hvor lang tid de har sammen med Thomas, skriver Daily Mail.

Intens smerte

Det har også William (3) forstått, og han ville vise sin kjærlighet overfor lillebroren. Det rørende bildet har spredt seg, og familien takker nå for all støtte og omsorg fra både kjente og ukjente.

– Som familie forsøker vi å gjøre det beste ut av det. Men det er utrolig vanskelig. Det er tårer og intens smerte, sier foreldrene.

Både på bloggen og Instagram deler Sheryl bilder og video av sine to barn, og hun beskriver forholdet mellom dem som helt spesielt.

– Kjærligheten han har for broren sin vokser for hver dag, sier hun.

Nå har parets venner startet en innsamlingsaksjon for familien, som gjør at de kan få det beste og meste ut av tiden Thomas lever.

– Vi vil gi at den tiden de har sammen med barna sine skal være et eventyr, skriver initiativtaker Dean Simcock, skriver NY Daily News.