TV 2 opplyser: TV 2 har av NRK blitt gjort oppmerksom på at en twittermelding som tidligere var embeddet i denne saken var fra en konto som er tilknyttet russiske påvirkningsoperasjoner. Vi fjernet tweeten og republiserte saken den 28.02.20. TV 2 tar sterk avstand fra å vise til innhold fra denne typen kontoer, og vi beklager feilen.

Hun har allerede rukket å bli omtalt en rekke ganger, både for sine kontroversielle uttalelser og for sin opptreden i og rundt president Donald Trump.

Conway har blant annet fått kritikk for å ha reklamert for Ivanka Trumps klesmerke, og for å ha diktet opp en massakre.

– Føl deg som hjemme

Nå stormer det igjen rundt presidentens rådgiver, Kellyanne Conway (50).

Et bilde av Conway, sittende på kne, med føttene oppe i sofaen inne på Det ovale kontor har virkelig fått fart i kommentarene på sosiale medier.

Conway blir beskyldt for å vise manglende respekt for både situasjonen og rommet, skriver blant annet nyhetsbyrået AP og The Telegraph

Det var i forbindelse med et besøk av lederne for de afroamerikanske historiske universitetene og collegene mandag at hendelsen inntraff.

Conway klatret opp i sofaen for å ta et bilde av president Trump og hans besøk. Hun tok ikke av seg skoene, som man på bildene kan se presses ned i stoffet på sofaen.

Rett etterpå ble hun sittende på knær mens hun sjekket telefonen sin, alt mens hun ble foreviget av en fotograf fra AFP.

På Twitter raser folk mot hennes manglende respekt og positur i en såpass formell setting, inne på Det ovale kontor.

De som mener folk overreagerer på hendelsen peker blant annet på at Barack Obama flere ganger ble avbildet med føttene oppe på skrivebordet sitt.

Conway har foreløpig ikke kommentert hendelsen, bildet eller debatten i sosiale medier.

SMIL: Conway foreviget Trump og hans besøkl inne på kontoret. Hun brukte sofaen for å få best mulig bilde.
SMIL: Conway foreviget Trump og hans besøkl inne på kontoret. Hun brukte sofaen for å få best mulig bilde. Foto: AFP/Brendan Smialowski