MANGEMILLIONÆR: Etter å ha levd i en tilværelse hvor hun måtte snu på hver krone, kan Beverly Doran nå koste på seg hva hun vil. Foto: National Lottery
MANGEMILLIONÆR: Etter å ha levd i en tilværelse hvor hun måtte snu på hver krone, kan Beverly Doran nå koste på seg hva hun vil. Foto: National Lottery

Beverly (37) vant 151 millioner i lotto – unner ikke eksen ei krone

Sju måneder etter at Beverly og Sean skilte lag, vant hun førstepremien i EuroMillions-lotteriet i Storbritannia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Firebarnsmoren Beverly Doran (37) fra Shipley i England levde på en beskjeden trygd da hun plutselig ble mangemillionær.

Til National Lottery forteller hun om hvordan det sakte gikk opp for henne at livet hennes var snudd opp ned. Lørdag morgen logget hun seg på kontoen mens hun fortsatt var i halvsøvne.

– Jeg kunne se jackpot-beløpet, men jeg klarte ikke å forstå hva jeg hadde vunnet. Sakte forsto jeg at det bare var én vinner i Storbritannia og at den vinneren var meg. Det tok lang tid før det sank inn. Jeg hoppet ut av sengen og sprang inn på soverommet til min eldste sønn. Han sov, men jeg ropte «Jeg har vunnet Euroen! Jeg er millionær!» Alt han svarte, var «Hva snakker du om?» Det var helt vilt, alt snurret rundt i hodet mitt, forteller den heldige vinneren.

Satset lotto-gevinsten

Tidligere den uken hadde hun vunnet 50 pund (520 kroner) i Lotto. Beverly følte seg heldig og satset noen pund på EuroMillions-lotteriet. Kupongen gikk inn med en gevinst på 14.509.500 pund, eller rundt 151 millioner kroner.

Beverly kastet ikke bort noe tid etter at gevinsten var i boks. Allerede samme dag begynte hun å lete etter et nytt hus. Deretter pakket hun kofferten og tok med seg ungene for å bo på hotell, shoppe og spise godt resten av helgen.

37-åringen, som jobber full tid med å passe to av barna som har autisme, har ikke vært vant til å svi av 500 pund på et armbånd og bo på firestjerners hotell. Nå var ikke penger noe tema lenger.

Ønsker eksen alt godt

Samboeren gjennom 12 år og faren til tre av hennes barn, Sean Priestly, må imidlertid se langt etter en del av Beverlys formue. De to skilte lag for sju måneder siden, og i en Facebook-post skriver han at Beverly har forsikret ham om at han ikke vil få så mye som et øre.

Sean er imidlertid glad på hennes vegne, forsikrer han når overfor Daily Mail. Avisen treffer den tribal-tatoverte mannen med ringer i øyenbrynene mens han røyker en rullings på trappa utenfor leiligheten hans i Bradford.

– Jeg er glad på hennes vegne. Det er ikke mine penger, men nå er barna sikret økonomisk i framtiden, sier han.

– Kan kjøpe et fly!

Beverly fortalte om kjempegevinsten under en pressekonferanse denne uken. Kort tid før nyheten ble kjent, kom tre biler til den kommunale leiligheten der hun har bodd for å hente familiens verdisaker. Resten av innboet ble dumpet i en container. Nå har hun tenkt å flytte inn i en mer standsmessig bolig.

– Det er overveldende å tenke på at jeg ikke må kjempe igjen. Tidligere har jeg brukt alle pengene på barna, og jeg hadde bare filler å ha på meg. Nå kan jeg til og med kjøpe meg et fly! sier hun gledesstrålende til Daily Mail.