STØTTER IKKE TRUMP: President Donald Trump vinker til oppmøtte, men den nyvalgte presidenten er ikke like godt likt av alle. 
STØTTER IKKE TRUMP: President Donald Trump vinker til oppmøtte, men den nyvalgte presidenten er ikke like godt likt av alle.  Foto: Evan Vucci/AFP Photo

Secret Service-agent: – Vil ikke ta en kule for Trump

Secret Service vil nå gjennomføre «nødvendige tiltak» etter at en av byråets agenter skrev at hun «ikke ville tatt en kule» for Donald Trump.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en rekke Facebook-innlegg som nå er slettet, kommer det tydelig frem at senioragent i Secret Service, Kerry O’Grady, ikke støtter Donald J. Trump (70), skriver CNN.

– Vil heller havne i fengsel

O’Grady publiserte Facebook-innleggene mens valgkampen fortsatt pågikk i oktober. Av innleggene kommer det også frem at agenten støttet demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.

I samme innlegg hvor hun ga sin støtte til Clinton, skrev hun også at hun heller ville ha havnet i fengsel enn å ta en kule for personen som hun mener er en katastrofe for USA, skriver Washington Examiner.

– Denne verden har endret seg og jeg har endret meg. Jeg ville heller tilbragt tid i fengsel fremfor å ta en kule eller gi min støtte til det jeg mener er en katastrofe for dette landet og for de sterke og fantastiske kvinnene og minoritetene som bor her, skriver O’Grady.

Hun avslutter det samme innlegget med «I’m with her», en henvisning til Clintons valgkampanje.

Risikerer refs

Secret Service har ikke villet kommentere saken utover at de er klare over innleggene og at de vil gjennomføre «nødvendige tiltak» raskt, skriver CNN.

O’Grady har senere forklart overfor Washington Examiner at hun slettet innleggene etter to-tre dager.

– Det var en intern kamp for meg, men så snart jeg hadde publisert innleggene, tenkte jeg at dette ikke var følelser jeg trengte å dele fordi jeg bryr meg veldig mye om oppdraget, forteller agenten til avisen, og forklarer at hun er stolt over jobben sin.

Secret Service-agentens innlegg ble publisert i forbindelse med at klippet hvor Trump snakker svært nedsettende om kvinner og sier han kan gjøre hva han vil med dem fordi han er stjerne ble publisert.