IKKE MER AV DETTE: Sophie Elise ønsker å vise at hun tar avstand fra tiden hvor hun måtte operere seg for å føle seg bra nok.  Foto: Joakim Kleven/ sophieelise.blogg.no/
IKKE MER AV DETTE: Sophie Elise ønsker å vise at hun tar avstand fra tiden hvor hun måtte operere seg for å føle seg bra nok.  Foto: Joakim Kleven/ sophieelise.blogg.no/

Dette vil Sophie Elise si til 2013-versjonen av seg selv

Oppfordrer andre jenter til å droppe silikon og andre plastiske inngrep.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I anledning Halloween publiserte Sophie Elise Isachsen bilder som vekker oppsikt. Hun vil vise at hun tar avstand fra tiden hvor hun følte at hun måtte legge seg under kniven for å oppnå det perfekte utseendet.

Jeg gir dere herved mitt Halloween-kostyme! Sophie Elise utkledd som.. Sophie Elise, år 2012 / 2013. Dette er et kostyme med en personlig betydning for meg. Det symboliserer en tid av livet mitt som var helt forferdelig, og at jeg nå er "fri" fra tvangstanken om å operere meg hele tiden, skriver 21-åringen på bloggen.

Hun forteller videre at denne perioden av livet hennes var helt forferdelig, og til andre jenter skriver hun «dere blir ikke dere blir ikke lykkelig av det. Faktisk blir dere dypt deprimert. Dere blir aldri fri, for man blir aldri bra nok om man strekker seg etter noen andre. Denne er til deg Sophie Elise, i år 2013: Du er bedre enn som så, og en dag kommer du til å kle deg ut som deg selv og få gåsehud over hele kroppen og gråte en liten tåre fordi du er så jævlig glad fordi du er ferdig med den perioden. Du klarte det, as. Du er kul».

Foto: Joakim Kleven/ sophieelise.blogg.no/
Foto: Joakim Kleven/ sophieelise.blogg.no/

Toppbloggeren ga sist uka ut boka «Forbilde» hvor hun beskriver en oppvekst med mobbing og mørke tanker og hvordan kroppspresset tok overhånd da hun var gammel nok til å få utført plastiske operasjoner.

Sophie Elise var ikke tilgjenglig for kommentar søndag, men manager Marte Stinessen Schei sier til TV 2 at boksalget har vært over all forventning og at responsen har vært enorm.

Det skriver også bloggeren selv i et blogginnlegg i lørdag:

«Noe annet som gjør meg glad er at boken har solgt så godt!! Det er helt ufattelig. Jeg vet at tallene jeg har hatt ikke er normalt for førstegangsforfattere, og i alle fall ikke etter så kort tid!»