LANDING: Et Norwegian-fly går inn for landing på Oslo lufthavn. Nå vurderer selskapet å åpne rute fra Oslo til Bueno Aires i Argentina. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
LANDING: Et Norwegian-fly går inn for landing på Oslo lufthavn. Nå vurderer selskapet å åpne rute fra Oslo til Bueno Aires i Argentina. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Norwegian ser mot Sør-Amerika

Flyselskapet Norwegian vurderer å starte billigruter til Argentina.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos har i helgen møtt samferdselsministeren og turistministeren i Argentina, skriver E24. I et intervju med nettstedet Bloomberg røper han at Norwegian kan komme til å starte flyginger fra Buenos Aires til Oslo, London og Paris i løpet av det neste året.

Kjos sier også at innenlandsflyginger til landets nest største by Cordoba kan være en mulighet, og han har snakket med myndighetene i Chiles hovedstad Santiago om mulige ruter.

Norwegian vil ikke kommentere detaljer overfor E24. Selskapet skriver i epost til nettavisen at ingen beslutninger er tatt ennå, men at Sør-Amerika er ett av de markedene selskapet ser på.

(©NTB)