FORELSKET: Brittany og ektemannen Andy opplevde at kjærligheten blomstret igjen da de begynte å ha hyppigere sex. FOTO: BrittanyHerself@Instagram
FORELSKET: Brittany og ektemannen Andy opplevde at kjærligheten blomstret igjen da de begynte å ha hyppigere sex. FOTO: BrittanyHerself@Instagram

Brittany hadde sex hver eneste dag i ett år – dette lærte hun

Mannen husket ikke hvordan Brittany så ut naken. Da innså trebarnsmoren at hun måtte ta grep om sexlivet deres.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter år preget av graviditeter, familieliv med småbarn og travel karriere, var det lite tid til sex og intimitet for Brittany Gibbons og mannen hennes.

Trebarnsmoren og forfatteren innså at det hele hadde utviklet seg feil, da mannen hennes innrømmet at han ikke husket hvordan hun så ut naken.

Selv hadde hun også store komplekser for kroppen sin.

– Jeg slo av lyset da vi hadde sex, gjemte magen og puppene mine i en undertrøye, og ventet på at mannen min skulle gå ut av soverommet før jeg løp fra dusjen til klesskapet for å kle meg, skriver Gibbons i magasinet Good Housekeeping.

Hadde sex hver dag

Fra en venninne fikk hun ideen om å ha sex hver eneste dag. Slik skulle hun presse seg selv til å bli mer komfortabel med sin egen kropp og seksualitet.

Hver dag i et helt år, med unntak av da paret hadde omgangssyke og da de var borte fra hverandre på grunn av reise, hadde Gibbons og mannen Andy sex.

Men det ble ikke bare lett å gjennomføre utfordringen.

– Det ble en tøff start. Jeg sto ved vasken for å ta ut kontaktlinsene mine da det slo meg: Jeg måtte ha sex før jeg sovnet. Det var ikke det at sex var noe jeg fryktet, men å finne tid til det i min hektiske hverdag føltes umulig, egoistisk og slitsomt, skriver Gibbons.

– Gjorde det for å redde meg selv

Sakte, men sikkert kjente trebarnsmoren at noe endret seg. Hun gledet seg til den daglige sexen, og hun kjente seg stadig mer forelsket ettersom intimiteten med ektemannen økte.

– Følelsene begynte å krype ut av soverommet, eller i vårt tilfelle, til vaskerommet, klesskapet og garasjen, og inn i hverdagslivet, sier hun.

Likevel understreker Gibbons at sex-prosjektet i utgangspunktet bare var ment for å øke sin egen selvfølelse.

– Jeg gjorde det ikke for å redde ekteskapet, jeg gjorde det for å redde meg selv. Effekten det hadde på ekteskapet var kun en fordel, skriver hun.

Det er tre år siden paret gjennomførte sex-utfordringen. I dag har de ikke lenger sex daglig, men passer på at det skjer jevnlig.

– Å ha jevnlig sex gjør ikke ekteskapet mitt immunt mot verken skilsmisse, utroskap eller angst, men det hjelper meg til å føle meg selvsikker i min egen kropp til å overleve dersom det skulle skje.