Tidligere Frp-formannn Carl I. Hagen støtter den republikanske presidentkandidaten Donald Trump. FOTO: TERJE PEDERSEN / NTB scanpix
Tidligere Frp-formannn Carl I. Hagen støtter den republikanske presidentkandidaten Donald Trump. FOTO: TERJE PEDERSEN / NTB scanpix Foto: Pedersen, Terje

Derfor støtter Carl I. Hagen (72) Trump

Bare et fåtall nordmenn vil ha Donald Trump i Det hvite hus.

Ifølge en VG-meningsmåling vil bare 8,7 prosent nordmenn ha Donald Trump i Det hvite hus, mens 77,1 prosent vil ha Hillary Clinton.

Blant dem er tidligere Frp-formann Carl I. Hagen, som har snakket varmt om Trump ved flere anledninger. Den republikanske presidentkandidaten kan bringe friskt blod og nye tanker til Washington, sier Hagen til VG.

– Dersom Hillary Clinton blir president, vil ingen merke noen forskjell. Trump snakker rett fra levra. Kaller en spade for en spade. Man forstår hva han sier: Han ønsker å gjenreise Amerika som en ledende makt.

«Trump har hatt en dårlig uke»

I USA fortsetter presidentkandidatene å angripe hverandre. Dagen etter at Donald Trump kalte motkandidaten et «monster», svarer Hillary Clinton med å liste opp 45 grunner for at Trump ikke burde bli USAs neste president.

Toppet av en samling mindre flatterende bilder av Trump, kommer årsakene på løpende bånd på Clintons nettside.

Listen tar for seg hva republikanernes presidentkandidat har sagt og gjort den siste uken, blant annet uttalelser om kvinners håndtering av seksuell trakassering, at han først ikke ville støtte Paul Ryan, omtalen av Clinton som «djevelen selv», at han kastet ut en baby som gråt da han holdt tale, påstanden hans om at valget kan være rigget og ordkrigen med foreldrene til en muslimsk soldat som ble drept i tjeneste i Irak-krigen.

De siste punktene tar for seg overskrifter som Trump har skapt den siste uken, og listen avsluttes med «Trump har hatt en dårlig uke. Sørg for at Amerika ikke får fire dårlige år».

Før lesere kommer inn på nettsidene kommer for øvrig beskjeden «Å gjøre Donald Trump til øverstkommanderende vil være et historisk feilsteg» opp. Den eneste knappen som er mulig å trykke på er «Jeg er enig». (NTB/TV 2)