TATOVERINGSTABBE: Tatovøren som ga kvinnen totalt feil tatovering er dømt til å sone flere år på institusjon. FOTO (ILLUSTRASJON): AFP PHOTO / RAUL ARBOLEDA
TATOVERINGSTABBE: Tatovøren som ga kvinnen totalt feil tatovering er dømt til å sone flere år på institusjon. FOTO (ILLUSTRASJON): AFP PHOTO / RAUL ARBOLEDA Foto: Raul Arboleda

Kvinne (21) ville tatovere kinesisk tegn – fikk penis

Tatovøren er dømt til tre og et halvt år i fengsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 21 år gammel kvinne i Østerrike opplevde nylig sitt verste mareritt.

Hun ville tatovere det kinesiske tegnet Yin og Yang på ryggen, og besøkte derfor en amatør-tatovør for å få jobben gjort.

Tatovøren fikk se bilde av tegnet og tegnet en skisse for å forsikre kvinnen om at hun skulle bli fornøyd med tatoveringen, skriver avisen The Local.

Penis på ryggen

Men da arbeidet startet, bestemte den 21-årige tatovøren seg for å lage noe helt annet.

En penis og ordet «fuck» ble brent inn i kvinnens rygg.

Først da hun kom hjem forsto kvinnen hva som hadde hendt, da hun skulle titte på tatoveringen i speilet. Hendelsen skjedde i den lille byen St. Pölten sør i Østerrike.

Fengselsstraff

Nylig møtte mannen i retten og forklarte hva som skjedde. Da dommeren spurte hvorfor han tatoverte feil, svarte han: «Bare fordi».

Mannen ble løslatt fra fengsel i mai 2015, og var også tiltalt for blant annet slagsmål og innbrudd. Han fikk derfor en dom på totalt tre og et halvt år, som skal sones på en institusjon.

Det er ikke første gang noen har angret bittert på tatoveringer, dog ikke på grunn av tatovørens feil.

For noen år siden tok briten Lewis (21) det som i etterkant har blitt kalt verdens dummeste tatovering, og en mann i 50-årene våknet opp til tidenes tatovering etter en fyllekule.