Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld skal kjæresten til jenta ha slått opp med henne. Det kan være grunnen til at 17-åringen nå er forsvunnet, ifølge etterforskningsleder i Syd- og Sønderjyllands politi, Flemming Jensen.

– En kjæreste slo opp med henne lørdag kveld, og det kan være bakgrunn for at hun har forsvunnet. Hun har tidligere reist til København, så det er mulig hun oppholder seg der, men vi vet ikke hvor, opplyser Jensen til dansk TV 2.

Hun har også tidligere forsvunnet grunnet kjærlighetssorg opplyser Jensen.

– Det har også ved en tidligere anledning vært umulig å få kontakt med henne på et døgn grunnet kjærlighetssorg det siste året.

Møtte ikke opp i kirken

17-åringen ble sett i 4-tiden natt til søndag da hun tok avskjed med to venninner ved Korsør stasjon.

Varsellampene blinket imidlertid ikke før hun unnlot å møte opp i Korsør kirke klokken 09.30. Der skulle hun etter planen være kirkesanger.

Ifølge fetteren er det svært uvanlig for kusinen hans å bare bli borte uten å si ifra.

– Hun er den snille jenta i familien. Hun synger i kor og arbeider i kirken. Hun møter alltid opp tidsnok og sluntrer ikke unna arbeidet, sier Robin Witzner til Ekstrabladet.

Livstegn

Tirsdag opplyser politiet at de har sett livstegn til den savnede jenta på Facebook.

– Venner ser at hun har lest meldinger de har sendt henne på Facebook, sier innsatsleder Flemming i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Både helikopter, droner og dykkere har blitt brukt i søket etter jenta.