– Jeg kommer til å dø, skrev Eddie til moren. Kort tid senere ble han drept på nattklubben

En skrekkslagen Eddie Justice sendte en serie tekstmeldinger til moren mens han søkte dekning på toalettet i nattklubben Pulse i Orlando.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Han tekstet meg klokken 02.06 og skrev: «Mamma, jeg er glad i deg. De skyter på klubben. Jeg er fanget på toalettet i sentrum. Ring politiet. Jeg kommer til å dø.»

Dette fortalte Eddies mor Mina til journalister tidligere søndag. Senere ble det bekreftet at 30 år gamle Eddie Jamoldroy Justice er en av de 50 som ble drept under massakren på klubben Pulse i Orlando natt til søndag.

Få siste nytt om tragedien i TV 2s livesenter.

Hjerteskjærende meldinger

Eddie jobbet som revisor og bodde i en leilighet i sentrum av Orlando. Mor Mina lå og sov, men ble vekket av den første meldingen sønnen sendte klokken 02.06 natt til søndag.

Hun prøvde å ringe tilbake, men siden han ikke svarte, sendte hun en sms i stedet.

«U ok?» skrev moren.

«Trapp in bathroom», svarte Eddie, og ba henne ringe politiet.

Få minutter og flere hektiske meldinger senere kom den grusomme meldingen fra sønnen:

«He's coming. I'm gonna die.»

FANGET PÅ TOALETTET: – Jeg er glad i deg, skrev Eddie i den første meldingen til moren. (Courtesy of Mina Justice via AP)
FANGET PÅ TOALETTET: – Jeg er glad i deg, skrev Eddie i den første meldingen til moren. (Courtesy of Mina Justice via AP)

Klokken var 02.39. Etter det fikk ikke moren flere meldinger.

50 drept: Dette er ofrene

Trodde ikke det var alvor

Overlevende forteller at de først trodde det var fyrverkeri eller en del av showet da det begynte å smelle.

– Så hørte vi folk begynne å skrike, lyden stoppet ikke og folk falt. Vi skjønte det ikke var underholdning. I det øyeblikket forsto jeg at jeg måtte ut, fortalte en gråtkvalt mann etter hendelsen.

Den antatte gjerningsmannen i Orlando er 29 år gamle Omar Mateen. Han var en amerikansk statsborger av afghansk opprinnelse, som var bosatt i byen Fort Pierce sørøst for Orlando.

Han jobbet for sikkerhetsselskapet G4S og bar våpen i forbindelse med jobben, opplyser selskapet til Reuters.

Gjerningsmannen ble selv drept i en skuddveksling med politiet.

Ekstremistgruppa IS sier de står bak angrepet på nattklubben Pulse, men en FBI-agent opplyste til Reuters mandag at myndighetene ikke sitter på informasjon som bekrefter dette. 50 personer mistet livet.

Vitne: – Hørtes ut som fyrverkeri