RUSET: Den lille hunden Bubba var påvirket av narkotika da den ble funnet av politiet på et motellrom. Foto: Tustin Police Department/Facebook
RUSET: Den lille hunden Bubba var påvirket av narkotika da den ble funnet av politiet på et motellrom. Foto: Tustin Police Department/Facebook

Amerikansk mann siktet for å ha dopet ned sin egen hund

Den amerikanske hunden Bubba behandles for rusavhengighet, etter at hans eier skal ha dopet han ned med metamfetamin og heroin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann fra den amerikanske byen Tustin i California har blitt siktet for dyremishandling. Han skal ha dopet ned hunden sin med metamfetamin og heroin, skriver CBS.

22. mars skulle det lokale politiet i Tustin pågripe en mann i 40-årene, som hadde brutt en prøveløslatelse. På et motellrom fant de mannen med brukerutstyr og narkotika.

Mannens hund, som heter Bubba og er en terrier-blanding, ble også funnet på motellrommet.

Bubba var sløv da politiet kom

Dyrepolitiet ble tilkalt for å ta seg av hunden, og de merket umiddelbart at Bubba var sløv. Tester avslørte senere at hunden hadde både metamfetamin, heroin og nikotin i urinen.

Det er fortsatt uklart hvordan Bubba fikk i seg narkotikaen. Den lille hunden kan ha blitt ruset ved at eieren injiserte det i ham, eller han kan ha pustet inn giftig røyk mens eieren røykte inne.

På sin Facebook-side skriver politiet at hunden ble ruset siden han bodde med eieren som ruset seg.

Mannen skal nå være siktet for besittelse av heroin og metamfetamin, samt dyremishandling.

Behandles for rusavhengighet

– Dette er forferdelig. Det er første gang vi har hørt om at et dyr har vært under påvirkning av narkotika, sier Robert Wright fra Tustin-politiet til CBS.

Bubba får nå pleie hos en lokal dyrevernorganisasjon for sin rusavhengighet, og han er på bedringens vei, skriver politiet på Facebook.

Når den lille hunden har kommet seg helt, vil den bli tilgjengelig for adopsjon.