TILHØRER DETTE DEG? Slik så det ut da familien Haugen oppdaget at noen hadde kost seg på eiendommen deres. FOTO: Privat
TILHØRER DETTE DEG? Slik så det ut da familien Haugen oppdaget at noen hadde kost seg på eiendommen deres. FOTO: Privat

Frekke nattbadere ødela Toms (44) boblebad  og stakk fra truse og BH

Noen skitne badenymfer tok seg inn på eiendommen til Tom Haugen natt til fredag og hadde en «hyggestund» i jacuzzien og bilen.

Natt til fredag har trolig en mann og ei kvinne kost seg i hagestuen til Anja og Tom Haugen i Langevåg på Sunnmøre.

– Vi har en leieboer i kjelleren som oppdaget i dag morges at lokket på jacuzzien var av og at det var rotet rundt på eiendommen. De har også satt seg i bilen til leieboeren mens de var klissvåte, forteller Tom Haugen til TV 2.

Grisete

Med skitt på kroppen har noen ubudne gjester hoppet i jacuzzien til Anja og Tom og hatt en hyggestund. Minnene som ligger igjen undertøy, noen sokker og en lighter. Det var også snurret en BH rundt girspaken i bilen til leieboeren.

– Vi håper jo selvfølgelig at de har hatt det hyggelig. De har i hvert fall hatt det koseligere enn oss i dag, sier Haugen og humrer.

For huseieren har måttet ta seg fri fra jobb og har brukt hele fredagen på å rydde og gjøre rent, samt snakke med politi og forsikringsselskap. Natteranglerne har ikke tatt særlig mye hensyn.

– Det har vært litt av et arbeid å rydde opp etter dem. Lokket på jacuzzien er ødelagt og nå håper vi bare at hele greia ikke er ødelagt av at det har kommet stein eller andre gjenstander i pumpene. Også håper vi ikke det vil bli fuktskader i bilen, sier Haugen og legger til:

– Som kona sa, de kunne jo selvsagt lånt jacuzzien, så lenge de ikke hadde vært fulle av møkk og hadde ryddet opp etter seg. De har vært forferdelig grisete og det har ikke vært en hyggelig jobb å rydde opp.

SKITTENT VANN: Tom og Anja syntes ikke det var hyggelig å skulle rense det ekle vannet. FOTO: Privat
SKITTENT VANN: Tom og Anja syntes ikke det var hyggelig å skulle rense det ekle vannet. FOTO: Privat

Det var NRK som først meldte om at Haugen var huseieren.

– Ekkelt at noen har vært her om natten

Familien på fire, samt leieboeren har ikke hørt noen ting natt til fredag.

– Det er rart at vi ikke har hørt noe, så de må ha vært stille med vilje. Vi har også naboer som ligger tett inntil oss, men ingen har sett eller hørt noe.

Selv om sunnmøringen ser humoristisk på hendelsen, så innrømmer han at det også er en ekkel tanke at noen har vært på eiendommen deres uten at de har merket noe.

– Det er jo hærverk på andres eiendom, og det er jo ekkelt at noen har vært her om natten.

Haugen mistenker at badenymfene har visst om at det stod et jacuzzi på eiendommen deres.

– Aldri opplevd noe liknende

UNDERTØY: De ubudne gjestene la igjen sitt innerste. FOTO: Privat
UNDERTØY: De ubudne gjestene la igjen sitt innerste. FOTO: Privat

Politiet har tatt med seg undertøyet og det er opp til familien om de ønsker å anmelde forholdet eller ikke. Det har ikke Haugen bestemt seg for ennå.

– Dette er barndomshjemmet mitt og jeg har aldri opplevd noe liknende. Men det rareste er nesten at de har tatt med seg vognkortet og servicemappen fra bilen til leieboeren. Hva i all verden de skulle med det er vanskelig å si, forteller Haugen.

Han håper på å få tatt seg et velfortjent bad når han er ferdig med opprydningen.