Celina Midelfart om Trump: – Jeg følger valget med like stor spenning og undring som mange andre

LONDON (TV 2): For 18 år siden svirret romanseryktene om norske Celina Midelfart og multimilliardæren Donald Trump. Nå kan Trump bli USAs neste president.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kosmetikkarving og investor Celina Midelfart (43) var blant tilhørerne da norske samfunns- og finanstopper torsdag var samlet i London.

Finansminister Siv Jensen (Frp) var blant talerne som fortalte internasjonale investorer at norsk økonomi og norske banker er solide til tross for krisen i oljenæringen.

Midelfart har de siste årene bodd i London. Fra sin base investerer hun blant annet i norsk og svensk finansnæring.

– Jeg synes det er spennende som investor i Storebrand, og vi har nettopp vært med på å kjøpe en svensk bank. Det er viktig å forstå hvordan myndighetene som regulerer markedene tenker, sier Midelfart til TV 2.

– Bare gode venner

Celina Midelfart ble kjent også internasjonalt for 18 år siden da det ble spekulert i en romanse mellom henne og Donald Trump.

De to ble kjent da hun leide leilighet i et av Trumps luksuriøse prestisjebygg i New York. I arkivbilder fra 1998 omtales Midelfart som Trumps «girlfriend».

Selv benektet hun at det var noen romanse på gang mellom dem.

– Det medfører overhodet ikke riktighet, og har aldri vært sant. Donald Trump og jeg har aldri vært annet enn gode venner, sa Midelfart til VG i 1998.

«Spenning og undring»

Siden den gang har Trump gått fra «bare» å være en styrtrik forretningsmann til å bli en troverdig presidentkandidat. Det meste har gått Trumps vei så langt i nominasjonsvalgene som for tiden avholdes i de ulike amerikanske delstatene.

– Du er en av få nordmenn som faktisk er blitt kjent med Donald Trump for en del år tilbake. Hva tenker du om at han faktisk kan bli president?

– Jeg tror jeg følger valget med like stor spenning og undring som mange andre, så vi får se, sier Midelfart til TV 2.

Noe mer vil hun ikke si om Trump, åtte måneder før presidentvalget i USA.

– Jeg har ikke noen ytterligere kommentar til det, sier Midelfart.