Trump skrøt av sin egen penis

De kjemper om å bli USAs neste president, men snakker om helt andre ting. Se klippet der Trump fremhever utstyret sitt. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg er den voksne her på scenen, sa Ohio-senator John Kasich rett etter at Ted Cruz hadde sagt at det amerikanske folket neppe var interessert i å høre på «kranglende skoleunger».

Det markerte startskuddet for en serie av fornærmelser mellom mennene som kjemper om å bli republikanernes presidentkandidat.

Donald Trump åpnet like godt debatten med å skryte av sin egen penisstørrelse. Det var et tilsvar på en fornærmelse fra Marco Rubio om at Trump har små hender. Rubio har tidligere uttalt at man «ikke kan stole på menn med små hender».

Trump viste frem hendene sine og sa:

– Se på hendene mine, er de små? Rubio har antydet at siden hendene mine er små, må også noe annet på kroppen min være smått. Jeg garanterer at det ikke er noe problem, sa Trump med henvisning til sin egen penis.

SMÅ FINGRE: Donald Trump har små hender, men fremhevet størrelsen mellom beina under nattens debatt. Foto: AP Photo / Carlos Osorio / NTB scanpix
SMÅ FINGRE: Donald Trump har små hender, men fremhevet størrelsen mellom beina under nattens debatt. Foto: AP Photo / Carlos Osorio / NTB scanpix Foto: Carlos Osorio

Angrep Romney

Ikke uventet ble Donald Trump, som foreløpig har en solid ledelse i valgkampen, bedt om å svare på Mitt Romneys utspill torsdag.

Den tidligere presidentkandidaten har bedt folk stemme taktisk, for å unngå at Trump for flertall før landsmøtet. Da blir det opp til landsmøtet å forhandle seg fram til en kandidat, underforstått en annen enn trump.

– Romney var en mislykket kandidat. Det var bare pinlig for alle sammen, og nå vil han være med i spillet igjen, sa Trump.

Trump i førersetet

Han benyttet også anledningen til å ta tydelig avstand fra Ku Klux Klan og tidligere leder David Duke. Trump har fått kritikk for at han ikke raskere og tydeligere avviste støtten han nylig fikk fra Duke.

Men selv om sterke krefter i det republikanske partiet gjør sitt ytterste for å stoppe Trumps fremmarsj, ser de foreløpig ikke ut til å lykkes.

På supertirsdag vant Trump i syv stater, Ted Cruz vant i tre og Marco Rubio i èn.

NTB / TV 2