WE COULD HAVE HAD IT ALL: Adele tar nå til motmæle mot Donald Trumps bruk av hennes musikk. FOTO: AP/REUTERS
WE COULD HAVE HAD IT ALL: Adele tar nå til motmæle mot Donald Trumps bruk av hennes musikk. FOTO: AP/REUTERS

Adele-fansen raser mot Donald Trump

Multimilliardæren har konsekvent brukt superstjernens hitlåt uten lov i presidentkandidat-kampanjen.

Under hele Donald Trumps presidentvalgkampanje har Adeles superhit «Rolling In The Deep» blitt spilt flittig, og da spesielt refrenget «We could have had it all» (vi kunne ha hatt alt).

Dette har fått mange fans av Adele til å rive seg i håret av fortvilelse.

«Neeeeeei! Ikke Adele! Må Trump ødelegge det også?!», skriver en fan på Twitter, mens andre undrer på om Adele har gitt Trump tillatelse eller tar seg betalt av milliardæren for bruken av sangen hennes, skriver The Independent.

Adele selv har tidligere uttrykt at hun holder seg borte fra politiske debatter, men bryter nå stillheten og gjør det klart og tydelig at hun ikke støtter Trumps bruk av hennes musikk.

– Adele har ikke gitt noen tillatelse til at hennes musikk kan anvendes i politiske kampanjer, sier hennes talsmann til The Independent.

Til Donald Trumps forsvar kan sies at han slettes ikke er alene om å bruke noen av Adeles hitlåter for å skape stemning rundt sine valgmøter.

Trumps republikanske rival Mike Huckabee gikk så langt at han postet tidligere i år sin egen coverversjon av Adele-låten «Hello» på YouTube.

Lyden på originalen ble da imidlertid fjernet etter krav fra låtens komponister og rettighetshavere, men er siden repostet av andre flere ganger.