Prinsessefesten: Dette står på menyen

Purreløk, lysing og mørk sjokolade er blant ingrediensene på regjeringens festmiddag for Ingrid Alexandra.

MENYEN: Regjeringen arrangerte torsdag festmiddag i forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag. Bursdagen var egentlig i vinter, men markeringen av den ble utsatt på grunn av pandemie Foto: Lise Åserud / NTB
MENYEN: Regjeringen arrangerte torsdag festmiddag i forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag. Bursdagen var egentlig i vinter, men markeringen av den ble utsatt på grunn av pandemie Foto: Lise Åserud / NTB

Tidligere torsdag kom det fram at regjeringen har lagt 3,7 millioner kroner på bordet for å gjennomføre festmiddagen, som holdes for å markere at prinsesse Ingrid Alexandra er blitt 18 år.Nå er også menyen offentlig:* Til forrett serveres bakt purreløk med sjøsalat, ørretrogn, hasselnøtter og røkt rømme.* Hovedretten er lysing med sjy av tomat og estragon med pommes Anna, østerssopp, fennikel og spinat.* Til dessert serveres mørk sjokolade og maskarponekrem med bri