TILTALE: En profilert reality-deltaker må i mars møte i Oslo tingrett. Kvinnen er tiltalt for vold mot en mann. Foto: Frode Sunde / TV 2
TILTALE: En profilert reality-deltaker må i mars møte i Oslo tingrett. Kvinnen er tiltalt for vold mot en mann. Foto: Frode Sunde / TV 2

Realityprofil tiltalt – skal ha slått og bitt mann

En kvinne i 20-årene som har deltatt i flere norske TV-programmer, er tiltalt for å ha slått og bitt en mann i Oslo i september.

Påtalemyndigheten mener at kvinnen i 20-årene natt til fredag 24. september i år slo en mann i ansiktet med knyttet hånd, og at hun bet han i høyre arm.

Hendelsen skjedde ifølge tiltalen klokken 02.30 i en leilighet i Oslo.

Kvinnen ønsker ikke å kommentere denne saken.

– Hun har vært inne til avhør. Det er også andre vitner i saken som det er gjennomført avhør av, sier politiadvokat Camilla Brekke, som har tatt ut tiltalen.

– Hva har hun forklart?

– Det ønsker jeg ikke å kommentere før vi har vært i retten.

Politiadvokaten ønsker heller ikke å kommentere hvorvidt det har vært en foranledning til hendelsen.

– Det har vært en samling hjemme hos noen, der det var flere til stede, sier Brekke.

Saken skal opp for Oslo tingrett i mars, og det er satt av tre timer til saken.

Kvinnen i 20-årene er tiltalt etter straffelovens § 271, som gjelder kroppskrenkelse. TV 2 er ikke kjent med at hun er straffedømt tidligere.

TV 2 har også vært i kontakt med advokat Heidi Ysen, som nylig ble oppnevnt som kvinnens forsvarer. Ysen har foreløpig ikke hatt anledning til å sette seg inn i saken, og hun ønsker derfor ikke å kommentere den.

Relatert