Kvinne slått og sparket mens hun ventet på toget i Sarpsborg: – Framstår som blind vold

En mann i 50-årene er pågrepet og siktet for hendelsen. Politiet oppfordrer vitner til å ta kontakt.

En kvinne ble slått og sparket av en ukjent mann på et venterom ved Sarpsborg jernbanestasjon søndag formiddag rundt klokken 11.

– Det er opplyst at hun skal ha blitt utsatt for slag og spark, og politiet har oppfattet dette som umotivert vold overfor kvinnen. Vedkommende som vi mistenker ble påtruffet i Sarpsborg sentrum og er pågrepet, bekrefter politiadvokat Dag-Fredrik Reymert i Øst politidistrikt overfor TV 2.

Ifølge Reymert er det en mann i 50-årene som har blitt pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse av kvinnen, men politiet har enda ikke informasjon om det foreligger kroppsskade.

Kvinnen er kjørt til legevakt for sjekk og skadeomfanget er hittil ukjent, men Øst politidistrikt skriver på Twitter at det trolig ikke er snakk om alvorlige skader.

Politiet har startet etterforskning, og ber vitner til hendelsen om å ta kontakt.

– Vi antar det har vært vitner til hendelsen som har gått på toget og derfor ikke var tilgjengelige da politiet kom til stedet. Vi oppfordrer dem som kan bidra med informasjon å ta kontakt, sier Reymert.

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at hendelsen har tilknytning til voldshendelsen i Sarpsborg i natt, hvor en person ble livstruende skadd.

Relatert