FORLOVET: Travis Barker og Kourtney Kardashian er et av Hollywoods største par. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
FORLOVET: Travis Barker og Kourtney Kardashian er et av Hollywoods største par. Foto: Evan Agostini / AP / NTB

Avviste giftemål i sommer – nå koker nettet etter avsløring

Superstjernene velger å ta neste steg etter ti måneder som kjærester.

I januar ble det kjent at den eldste Kardashian-søsteren og «Blink-182»-trommisen er kjærester. Siden sommeren har det versert rykter om at paret er nærme en forlovelse.

Ifølge Elle skal paret ha diskutert at de ønsker å gifte seg, men Kardashian ønsket ikke å haste seg inn i et giftemål den gang.

Nå ser det ut til at hun har skiftet mening. Avsløringen kommer på Kourtney Kardashians' egen Instagram-profil mandag.

Delte øyeblikket

I posten kan man se de to stående tett omslynget på en strand, midt i et hav av roser og levende lys.

«For alltid», skriver 42-åringen under de to bildene.

Forlovelsen fant sted på en strand rett ved Rosewood Miramar Hotel i Montecito, California melder Daily Mail.

Dette blir Kardashians første ekteskap, men det blir Barkers tredje. Trommeslageren har tidligere vært gift med modell Shanna Moakler og Melissa Kennedy.

I en video som eiendomsmegler Blake Kirsch har publisert på Instagram deler han det romantiske øyeblikket der Barker går ned på kne foran Kardashian, og tar frem en liten boks.

Lykkeønskninger

Kourtneys søstre, Kim Kardashian (40) og Kylie Jenner (24), har også delt øyeblikk fra en middag sammen med deres nyforlovede søster på Instagram.

Her filmer de et bord dekket av roser, Kourtney og Travis som kysser og forlovelsesringen hennes.

Også Barkers barn, Alabama Luella Barker (15) og Landon Asher Barker (18), har delt videoer av sin far og kommende stemor der de skriver at de er glad på deres vegne og elsker dem.

I august gikk det rykter om at Kourtney var gravid etter at hun postet et bilde på Instagram. Det avkreftet hun senere.

Kardashian har tre barn fra tidligere sammen med sin eksmann Scott Disick: Mason Dash, Penelope Scotland og Reign Aston. Baker har to barn fra tidligere forhold.

Kritiserte søsteren

FÅR KRITIKK: Khloe Kardashian (venstre) mener det er urettferdig at søsteren Kourtney Kardashian (høyre) ikke deler like mye av kjærlighetslivet sitt som henne i «Keeping Up with the Kardashians Foto: Planet Photos
FÅR KRITIKK: Khloe Kardashian (venstre) mener det er urettferdig at søsteren Kourtney Kardashian (høyre) ikke deler like mye av kjærlighetslivet sitt som henne i «Keeping Up with the Kardashians Foto: Planet Photos

Kourtney har tidligere valgt å ikke dele så mye av kjærlighetslivet sitt med Barker, men har den siste tiden vist seg mer offentlig sammen og delt bilder i sosiale medier.

Ifølge hennes søster, Khloé Kardashian (37), var Kourtney heller ikke like åpen om kjærlighetslivet sitt de siste sesongene av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» som sine søstre.

– Vi var frustrerte over at vi ikke engang kunne snakke om hva Kourtney gjorde, fortalte Khloé i et intervju sammen med programleder Andy Cohen tidligere i år.

Khloé hevdet at hun og søsteren Kim derimot hadde vært åpen om både opp- og nedturer i sine kjærlighetsliv, mens Kourtney nektet å dele det samme.

– Vi føler at vi har gitt så mye, mens de andre ikke står til deres del av avtalen. Dersom andre også går gjennom noe, men velger å ikke deler, er det urettferdig, sa Khloé om sin søster.

Relatert