TAP: Sats led også i andre kvartal, gjenåpningen til tross. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TAP: Sats led også i andre kvartal, gjenåpningen til tross. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sats tapte 163 millioner i andre kvartal

I løpet av andre kvartal fikk Sats åpne opp igjen treningssentrene sine, men selskapet tapte likevel 163 millioner kroner i løpet av perioden.

Kvartalsregnskapet viser at selskapet hadde en omsetning på 670 millioner kroner i løpet av kvartalet, mot 744 millioner kroner i samme periode i fjor. Justerer man imidlertid for kompensasjonsordningene fra myndighetene, økte inntektene med 3 prosent sammenlignet med i fjor.

Sats understreker at restriksjonene er strengere nå enn under gjenåpningen etter den første koronabølgen i fjor. Men alle treningssentrene er nå åpne igjen.

Antall medlemmer har falt med 6 prosent siden utgangen av andre kvartal i fjor, og totalt har kjeden nå 612.000 medlemmer.

– Vi er glade for å se at medlemmene våre er ivrige etter å komme tilbake til treningssentrene, og i enda større grad enn under gjenåpningen i fjor, sier Sats-sjef Sondre Gravir i presentasjonen av kvartalsregnskapet.

Selskapet opplyser at det totale antallet besøk er på linje med i fjor, selv om restriksjonene nå legger strengere begrensninger på kapasiteten og at antallet medlemmer er lavere.

(©NTB)

Relatert