SLUTT: Larry Rudolph trekker seg som manager for Britney Spears. Her fra lykkeligere tider, da popstjerne vant tre priser under MTV Video Music Awards i 2008.
SLUTT: Larry Rudolph trekker seg som manager for Britney Spears. Her fra lykkeligere tider, da popstjerne vant tre priser under MTV Video Music Awards i 2008. Foto: Kevork Djansezian / AP

Deadline: Britney Spears' manager trekker seg

Larry Rudolph gir seg som manager for Britney Spears etter 25 år. De to skal ikke har snakket på nesten tre år, ifølge Rudolph.

– Som hennes manager tror jeg det er i Britneys beste interesse at jeg trekker meg fra hennes team, da det ikke lenger er behov for mine profesjonelle tjenester, skriver Rudolph i et brev sendt til faren James Spears, ifølge Deadline.

Grunnen skal være popstjernens kontroversielle vergemål og minkende interesse i å lage musikk.

– Det har gått over to og et halvt år år siden Britney og jeg sist kommuniserte, og da informerte hun meg om at hun ønsket å ta en ubegrenset pause, skriver Rudolph i brevet.

Ifølge Deadline, skal Britney ha innrømmet overfor manageren at hun vurderer å gi seg som artist. Hun har også nylig gitt utrykk for dette i en artikkel i New Yorker.

Viktig støttespiller

Rudolph har vært involvert i Spears karriere siden 1995. Selv etter at vergemålet startet i 2008, forble Rudolph en stabiliserende skikkelse da hun ga ut flere album og dro på verdensturne.

Forholdet mellom Spears og Rudolph skal ha tatt en vending i 2019, da popstjernen plutselig trakk seg trakk seg fra «Sin City»-showene angivelig på grunn av helseproblemer som hennes far Jamie Spears opplevde.

Senere forsvant hun i lang tid fra Instagram, og innrømmet etterpå at hun var innlagt på psykiatrisk avdeling. Hun hevdet på Instagram at dette var frivillig, men nå forteller hun hva som egentlig skjedde.

– Som manageren hennes, så tror jeg det er i Britneys beste interesse for meg å trekke meg fra teamet hennes, da det ikke lenger er behov for mine profesjonelle tjenester, skriver Rudolph i brevet.

Fordømte faren

Britney Spears har vært underlagt vergemål i 13 år. Hun er nå i gang med en rettsak i Los Angeles hvor hun saksøker familien og krever selvstendighet.

– Dette formynderiet gjør meg mer skade enn godt. Jeg fortjener å få et liv, sa 39-åringen i en lang og følelsesladd tale forrige uke.

Hun kalte formynderiet for «krenkende», og sa at hun fordømte faren for å ha tatt full kontroll over livet hennes.

Relatert