Gjennomført primærpsykiatrisk undersøkelse av siktede i Hellerudsaken

– Avhøret av siktede i Hellerudsaken fortsetter på politihuset i dag. Det ble i går gjennomført en primærpsykiatrisk undersøkelse av ham, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Politiet skriver i pressemeldingen at de per nå ikke kan si noe mer om drapstidspunkt eller hendelsesforløp etter drapet på Hellerud i Oslo tirsdag.

Tidligere har politiet uttalt at de mener drapet skjedde natt til tirsdag, men at det nøyaktige tidspunktet ikke er avklart.

Tirsdag morgen rykket politiet ut etter melding om en trafikkulykke på E6 ved Espa i Eidsvoll. En rumensk statsborger hadde kjørt over i motsatt kjørefelt og kollidert med en bil.

På ulykkesstedet sa 29-åringen at han «hadde gjort noe mot en kvinne i Oslo», ifølge politiadvokat Børge Enoksen i Oslo politidistrikt. På bakgrunn av dette tok politiet seg inn i en leilighet på Hellerud.

Ved 07-tiden tirsdag morgen fant de døde kvinne i 20-årene i boligen.

Politiet har bekreftet at det er en relasjon mellom siktede og avdøde. Politiet skriver i pressemeldingen torsdag ettermiddag at de fremdeles ikke kan si noe om hva denne relasjonen innebærer.

Mannen som er siktet i saken avhøres videre på politihuset i Oslo torsdag.