VIL HA TIPS: Innlandet politidistrikt ønsker flere tips fra publikum, i håp om å finne savnede Emil Magnus Edvardsson (29). Også Røde Kors har bistått i søket etter mannen.
VIL HA TIPS: Innlandet politidistrikt ønsker flere tips fra publikum, i håp om å finne savnede Emil Magnus Edvardsson (29). Også Røde Kors har bistått i søket etter mannen. Foto: Fredrik Ulen

Politiet særlig interessert i ett tips i søket etter savnet mann

Politiet ønsker tips fra publikum i søket etter 29-åringen som ble meldt savnet i Vågå forrige uke.

Politiet leter fortsatt etter den savnede Emil Magnus Edvardsson (29), som ble meldt savnet etter en fjelltur i Vågå tirsdag kveld forrige uke.

Politiet har fått inn flere tips i saken, og ønsker fortsatt tips om observasjoner fra fjellområder nord i Gudbrandsdalen, skriver de i en pressemelding tirsdag.

De er særlig interessert i informasjon om ett tips fra lørdag 5. juni.

Politiet har også bedt om hjelp fra publikum som kan ha observert noe i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

Gikk tur fra et hyttefelt

Edvardsson ble meldt savnet etter en tur på fjelltoppen Gråhøe i Vågå kommune for en uke siden. Han gikk tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen.

Politiet har satt inn store ressurser på å finne mannen og har fått god bistand fra frivillige organisasjoner og andre etater.

Det er fortsatt håp om å finne savnede i live, skriver politiet i pressemeldingen.

SAVNET: Det er 29 år gamle Emil Magnus Edvardsson som er meldt savnet i Vågå.
SAVNET: Det er 29 år gamle Emil Magnus Edvardsson som er meldt savnet i Vågå. Foto: Privat / Politiet

Tips om bading

Det har kommet inn flere tips i saken og det er særlig ett tips som politiet ønsker mer informasjon om.

Lørdag ble det observert en mann som badet uten klær i en bekk sør for Veslemuevatnet, Heidal, rett ved et sted hvor vegen krysser bekken.

Dersom noen kjenner til dette, oppfordrer politiet til å ta kontakt. De skriver også at det er ønskelig med tips om noen har tatt med haikere i området, og ellers at folk som har hus i området, sjekker disse svært nøye.

Politiet oppfordrer også hytteeiere som har viltkamera eller andre former for kamera i eller i nærheten av sine hytter i området hvor politiet søker, til å sjekke opptakene på kamera.

Relatert