Dinosaur-statuen er plassert like utenfor Barcelona, i Spania. Foto: ALBERT GEA
Dinosaur-statuen er plassert like utenfor Barcelona, i Spania. Foto: ALBERT GEA

Mann (39) funnet død inne i dinosaurstatue

En far og sønnen gjorde et sjeldent funn da de var på tur i nærheten av Barcelona.

Det var like utenfor den spanske storbyen Barcelona at en mann og hans sønn la merke til noe mistenkelig da de gikk tur i bydelen Santa Coloma.

Da de gikk forbi en større dinosaurstatue, skulle de bare kikke litt gjennom et av hullene til dinosauren. Det var da de plutselig la merke til noe helt spesielt.

Funnet virket så mistenkelig at de kontaktet politiet, som etter hvert kom til stedet for å se hva som befant seg inne i statuen.

På stedet fant politiet en død mann. Det er uklart hvordan mannen har kommet seg inn i statuen. Politiet kontaktet så brannvesenet, som ble nødt til å sage opp statuen for å hente ut den døde mannen.

En talskvinne i det spanske politiet, Mossos d'Esquadra, sa til The Guardian at det dreide seg om en 39 år gammel mann. De etterforsker nå dødsfallet, men mener det ikke har skjedd noe mistenkelig.

Ble fanget inne i statuen

– Vi fant liket til en mann inne i beinet til denne dinosaurstatuen. Det er en utilsiktet død, uten vold. Denne personen har antakelig kommet seg inn i statuen og så blitt fanget, sier hun til avisen.

Talskvinnen sier til avisen ARA at det ser ut som at mannen har forsøkt å hente ut en mobiltelefon, før han deretter falt og ble sittende fast, opp-ned.

Meldt savnet av familien

– Vi venter fremdeles på obduksjonsresultatene, så vi vet ikke hvor lenge han var der inne, men det ser ut til at han har ligget der i et par dager, sa talskvinnen.

Ifølge lokale medier ble den døde mannen meldt savnet av familien noen timer før kroppen hans ble funnet i statuen.

Relatert