To skadet etter voldshendelse i Frognerparken

To personer er skadd, sannsynligvis med kniv, etter et slagsmål i Frognerparken i Oslo mandag kveld. Politiet leter etter gjerningspersonene.

17. MAI: To personer er skadet etter melding om slagsmål i Frognerparken. Skadene er mulig påført med stikkvåpen eller skarp gjenstand. Politiet har store styrker på stedet og i søk etter mulige gjerningspersoner.
Foto: Ørn E. Borgen / NTB
17. MAI: To personer er skadet etter melding om slagsmål i Frognerparken. Skadene er mulig påført med stikkvåpen eller skarp gjenstand. Politiet har store styrker på stedet og i søk etter mulige gjerningspersoner. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Oslo politidistrikt melder at to personer er skadet etter melding om slagsmål i Frognerparken.

Ifølge politiet har voldshendelsen trolig skjedd i nærheten av Monolitten.

– Skadene er mulig påført med stikkvåpen eller skarp gjenstand. Politiet har store styrker på stedet og i søk etter mulige gjerningspersoner, skriver politiet på Twitter.

Politiet ber foreldre ringe ungdommen etter meldinger om mye fyll flere steder på Østlandet. Ellers har 17.-maifeiringen gått rolig for seg i landsdelen.

Politiet fikk beskjed om hendelsen rett etter klokka 22 og de hadde store styrker på stedet. Også hundepatruljer har vært benyttet.

OSLO: To personer er skadet etter melding om slagsmål i Frognerparken. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
OSLO: To personer er skadet etter melding om slagsmål i Frognerparken. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Voldshendelsen har trolig skjedd i nærheten av Monolitten.

– De to skadde er kjørt til sykehus og får behandling der. Vi ivaretar nå åstedet og søker etter gjerningspersonene. Vi søker også etter mulige videoer, sier Lie.

En av de skadde betegnes som alvorlig skadd. Ifølge politiet skal skadene være på overkroppen.

Det var mange personer til stede i parkområdet, og han ber mulige vitner til hendelsen om å kontakte politiet på 02800.

Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet og årsaken til slagsmålet.