Dette krever utelivsbransjen nå: – Vi må få folk tilbake i jobb
Sist gang utestedene i Oslo kunne skjenke alkohol var 10. november. Både bransjeorganisasjoner og Oslo-næringer har høye forventninger til Raymond Johansens gjenåpningsplan.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Tirsdag ettermiddag holder byrådsleder Raymond Johansen pressekonferanse om gjenåpningen i Oslo. Mandag antydet han at smittesituasjonen åpner for en gradvis og kontrollert gjenåpning av hovedstaden.Det er kjærkomment nytt for koronatrøtte Oslo-borgere, og kanskje særlig for serveringsbransjen. Det er nå 197 dager, altså over et halvt år, siden de sist kunne servere alkohol.Kjetil Johnsen, medeier av serveringsstedet Vespa & Humla, har store forventninger til Johansens press
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert