SPILLER GUCCI: I filmen «The House of Gucci» spiller Al Pacino den tidligere businessmannen Aldo Gucci. Det liker ikke familien.
SPILLER GUCCI: I filmen «The House of Gucci» spiller Al Pacino den tidligere businessmannen Aldo Gucci. Det liker ikke familien. Foto: Luca Bruno

Gucci-familien skuffet over Al Pacino:– Tjukk, lav og med kinnskjegg

Al Pacino portretterer Aldo Gucci i den nye filmen «The House of Gucci». Nå mener familiemedlemmene at Al Pacino ikke ser bra nok ut til å spille den tidligere businessmannen.

Regissør Sir Ridley Scott sin nye film «The House of Gucci» forteller den turbulente slektshistorien bak motehuset Gucci.

På rollelisten finner vi profilerte navn som Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto og Al Pacino.

Men profilerte navn til tross, Gucci-familien er ikke fornøyd.

Al Pacino spiller Aldo Gucci, sønnen til Guccio Gucci som grunnla selskapet. Aldo Gucci var med på å gjøre selskapet internasjonalt. Han åpnet blant annet butikk i New York.

Skammelig

Barnebarnet til Aldo, Patrizia Gucci, reagerte denne uken, etter å ha sett lekkede bilder fra filmsettet.

– Bestefaren min var en veldig kjekk mann, som alle Guccis. Han var veldig høy, hadde blå øyne og veldig elegant. Han blir spilt av Al Pacino, som ikke akkurat er veldig høy, sa hun til Associated Press ifølge The Guardian.

– Dette bildet viser han som tjukk, lav, og med kinnskjegg. Veldig stygg. Skammelig, for han ligner ikke på ham i det hele tatt.

Patrizia Gucci var heller ikke fornøyd etter å ha sett bilder av Jared Leto, som spiller faren hennes, Paolo Gucci.

– De er fryktelige. Jeg er fortsatt fornærmet.

FRYKTELIG: Jared Leto, til høyre i bildet, spiller Patrizia Gucci sin far, Paolo Gucci. Gucci beskriver det som fryktelig.
FRYKTELIG: Jared Leto, til høyre i bildet, spiller Patrizia Gucci sin far, Paolo Gucci. Gucci beskriver det som fryktelig. Foto: Yara Nardi

Stjeler identiteten

Administrerende direktør i Gucci, Marco Bizzarri, har tidligere gitt filmproduksjonen full kreativ frihet. Men Gucci-familien skal ikke ha blitt informert om filmen før innspillingen startet.

– Vi er virkelig skuffet. Jeg snakker på vegne av familien. De stjeler identiteten til en familie for å tjene penger, for å øke inntekten til Hollywood-systemet.

HOVEDPERSONER: Lady Gaga og Adam Driver spiller hovedrollene i den nye filmen om motehuset Gucci.
HOVEDPERSONER: Lady Gaga og Adam Driver spiller hovedrollene i den nye filmen om motehuset Gucci. Foto: Miguel Medina

Filmen tar for seg drapssaken som rystet motehuset i 1995. Patrizia Reggiani (Lady Gaga) hyret inn en leiemorder for å drepe sin daværende ektemann, Maurizio Gucci (Adam Driver).

Da Reggiani senere fikk spørsmål om hvorfor hun hadde hyret en leiemorder svarte hun:

– Synet mitt er ikke så bra. Jeg ville ikke bomme.

Går en grense

REGISSØR: Sir Ridley Scott er regissør i filmen som Gucci-familien ikke har fått lov til å medvirke.
REGISSØR: Sir Ridley Scott er regissør i filmen som Gucci-familien ikke har fått lov til å medvirke. Foto: Miguel Medina

Patrizia Gucci skal ha prøvd å komme i kontakt med Sir Ridley Scott for å snakke om den videre produksjonene av filmen, uten å ha lyktes.

– Familien vår har en identitet og et privatliv. Vi kan snakke om alt, men det er en grense som ikke kan krysses.

«The House of Gucci» skal etter planen ha premiere i november.

Relatert