TV 2-Linn avslører babynyhet

GOD MORGEN NORGE: Forrige gang TV 2s programleder Linn Wiik annonserte babynyhet, skjedde det ved at hun kastet opp på Vegard Harm på direkten. Slik gikk det denne gangen.

TV 2-programleder Linn Wiik annonserte nyheten på God Morgen Norge fredag morgen, da hun sammen med VGs Ken André Ottesen oppsummerte noen av ukas store og små saker.

Denne gang skjedde det uten dramatikk på direkten.

Det var imidlertid ikke tilfellet for tre år siden, da hun ledet TV 2-programmet God Sommer Norge.

Idet hun skulle ta en slurk av vannglasset sitt, kastet hun nemlig opp på gjesten Vegard Harm på direkten.

Se videoklippet fra hendelsen nederst i saken.

Som å være fyllesyk

– Den har vært en tilstand av å være konstant fyllesyk, uten å kunne drikke vin, svarer Wiik på spørsmål om hvordan formen under hennes andre graviditet har vært.

– Og midt i koronaen?

– Ja, så fordelen er jo at alt er stengt, og da er det ikke så mye annet å finne på — så vi kunne like godt kjøre på med en til, sier en smilende Linn Wiik på God Morgen Norge fredag.

– Det var mest vann

Mens harm fortalte om hvor vanskelig det var å gå på do dagen etter en hard treningsøkt, så man plutselig at Wiik ble ubekvem.

– Jeg følte jeg begynte å bli litt kvalm, og tenkte det skulle hjelpe å drikke litt vann. Men det hadde motsatt effekt, og mesteparten av vannet kom opp igjen, fortalte programlederen i etterkant av hendelsen i 2018.

Planen var å prøve å komme seg ut av bildet, men i stedet endte hun med å kaste seg fremover mot en skremt Vegard Harm.

– Jeg tror de andre ble litt satt ut, og jeg ble litt satt ut selv. Jeg kan berolige Vegard Harm med at det var mest vann, fortalte Wiik etter hendelsen.

Relatert