BILDE PÅ AVVEIE: Et uredigert bilde av stjernen gikk viralt. Helt til PR-teamet satt i gang for fullt for å få det fjernet. Foto: Matt Winklemeyer
BILDE PÅ AVVEIE: Et uredigert bilde av stjernen gikk viralt. Helt til PR-teamet satt i gang for fullt for å få det fjernet. Foto: Matt Winklemeyer

Kardashians jobber på høygir for å fjerne dette bikinibildet

Ett bikinibilde av Khloe Kardashian har gått viralt på internett de siste dagene. Nå jobber Kardashians PR-team hardt for å få bildet fjernet for godt.

Et tilsynelatende uredigert bilde av Khloe Kardashian dukket opp i løpet av helgen og ble spredd til ulike nettforum.

Den 36-år gamle amerikanske stjernen, kjent fra realityprogrammet "Keeping up with the Kardashians", ble avbildet ved et basseng iført en leopardbikini.

Bildet, som Page Six har bekreftet er autentisk, spredte seg raskt på internett. Deretter ble flere kopier fjernet etter juridiske trusler fra Kardashian-teamet.

Jobbet hardt for få det fjernet

Kardashians PR-team skal ha jobbet hardt for å få fjernet bildet fordi de mener bildet er et brudd på opphavsretten, da det angivelig er lagt ut uten tillatelse.

–Det fargeredigerte bildet ble tatt av Khloe under en privat familiesammenkomst og lagt ut på sosiale medier ved en feltakelse av en assistent, sa markedsføringssjef for KKW Brand, Tracy Romulus i en uttalelse til Page Six.

– Khloe ser vakker ut, men det er innenfor opphavseiers rett å ønske å ta ned et bilde som ikke var ment å bli publisert, legger han til.

Tross Romulus uttalelser har rykter sagt at det var Khloes egen bestemor «MJ» som publiserte bildet.

Beskyldt for bruk av Photoshop

Khloe Kardashian har tidligere blitt beskyldt for å redigere bildene sine, og har i tillegg fått mye kritikk for endre på utseende.

Flere fans har kommentert at hun har vært ugjenkjennelig ved flere anledninger, og redigerer bildene sine for langt fra virkeligheten.

Til tross for at Kardashian-klanen har kjempet for å få ned bildet, har mange av kommentarene fra fansen vært positive. Flere sier at de syntes det er fint at Khloe ser naturlig ut.

Stjernen selv har ikke kommentert bildet offentlig enda.

Relatert