VELLYKKET: Golfstjernen Tiger Woods har fått oppfølgende behandling for skadene han fikk i bilulykken i Los Angeles tirsdag og er ved godt mot, ifølge en uttalelse.
VELLYKKET: Golfstjernen Tiger Woods har fått oppfølgende behandling for skadene han fikk i bilulykken i Los Angeles tirsdag og er ved godt mot, ifølge en uttalelse. Foto: Ryan Kang/AP/NTB

Tiger Woods er ved «godt mot» etter vellykket behandling

Golfstjernen Tiger Woods har fått oppfølgende behandling for skadene han fikk i bilulykken i Los Angeles tirsdag og er ved godt mot, ifølge en uttalelse.

Han ble flyttet til Cedars-Sinai Medical Center fredag og har mottatt oppfølgende behandling etter den lengre operasjonen han gjennomgikk etter ulykken.

– Behandlingen var vellykket. Han er på bedringens vei, og han er nå ved godt mot, skriver Tiger Woods' fond TGR Foundation på Twitter.

Woods pådro seg flere åpne brudd i ulykken utenfor Los Angeles tirsdag morgen lokal tid. Under operasjonen ble en stang plassert på skinnebeinet til 45-åringen, mens skruer ble festet til ankelen.

– Tiger og hans familie vil gjerne takke dere alle for den fantastiske støtten som familien har fått de siste dagene, står det videre i uttalelsen, som avsluttes med en oppfordring om å fortsatt respektere ønsket om privatliv.

Politiet har etterforsket hendelsen, som skjedde på et område som regnes som ulykkesutsatt. Woods var alene i bilen, som rullet rundt da han kjørte av veien.

Relatert