Ble ufrivillig TikTok-stjerne etter hårtabbe – nå vil hun saksøke superlimprodusent

Tessica Brown brukte superlim som hårspray. Nå vurderer hun å kreve oppreisning fordi hun ikke ble advart.

Den amerikanske 40-åringen blir bare kalt «Gorilla Glue Girl» etter at hun i begynnelsen av januar brukte superlim som hårspray.

Tabben viste fembarnsmoren fra Louisiana frem på TikTok.

Bad, bad, bad idea, sier hun i videoen som har gått viralt.

I skrivende stund er videoen, hvor man ser Brown vise hvor urokkelig håret hennes er blitt, sett 21 millioner ganger på TikTok.

Skal brukes på metall og keramikk

Det aktuelle – og ikke minst permanente – Gorilla Glue-superlimet, som kommer i sprayform, brukes vanligvis på metall, keramikk og stein.

Det har ifølge The Washington Post snart gått en måned siden Brown tilbrakte 22 timer på legevakta i håp om å få fjernet limet fra hår og hodebunn, men til ingen nytte.

Nå har Brown hyret inn en advokat og vurderer å gå til søksmål, skriver TMZ.

FÅR HJELP: Tessica Brown la ut dette bildet på søndag, hvor hun får hjelp med håret på St. Bernard Parish Hospital. Foto: Tessica Brown/Instagram
FÅR HJELP: Tessica Brown la ut dette bildet på søndag, hvor hun får hjelp med håret på St. Bernard Parish Hospital. Foto: Tessica Brown/Instagram

Ingen advarsler mot hårbruk

Nettstedets kilder forteller at Brown vurderer å gå rettens vei fordi hun ikke ble advart mot å bruke superlimet i håret.

Hun viser til at det på emballasjen bare står at Gorilla Glue ikke skal brukes i øynene, eller på huden og klær.

Brown reagerer visstnok på at det ikke står noe som helst om at superlimet heller ikke skal brukes i håret.

I håp om å skaffe seg penger til å dekke legeutgiftene som har ballet på seg, har Brown opprettet en innsamlingsaksjon på GoFundMe.

I skrivende stund har hun samlet inn hele 13.000 dollar, altså 110.000 kroner.

Unik situasjon

Produsent The Gorilla Glue Company har ikke kommentert påstandene om et potensielt søksmål, men på Twitter skriver selskapet at det er trist å høre om Browns ulykke.

«Vi er glade for å se at hun i sin nyeste video har fått medisinsk behandling fra sin lokale helseklinikk, og ønsker henne alt godt,» skriver de.

Og:

«Dette er en unik situasjon fordi dette produktet ikke er ment til å brukes i eller på hår, ettersom den er permanent. På spraylimet vårt står det en advarsel: «Ikke svelg, ikke få det i øynene, på huden eller på klær».»

Gjorde vondt verre

Da Brown havnet på legevakta, forsøkte legene å helle aceton og sterilt vann over håret i håp om at det skulle løse opp superlimet.

Limet ble mykere – men så stivnet det igjen og gjorde at Brown fikk forbrenninger i hodebunnen.

– Aldri finn på å bruke lim

Forrige uke la Tessica Brown ut flere videosnutter på plattformen TikTok.

– Jeg har vasket håret mitt 15 ganger, men det blir ikke borte. Hvis du noen gang går tom for hårspray, aldri finn på å bruke lim, med mindre du vil ha sveisen for alltid, sa hun.

Brown fortalte at hun hadde fulgt følgernes råd om å bruke alt i fra tea tre-olje til kokosolje i håret, men til ingen nytte.

Lang prosess

Nylig la Browns venninne Juanita Brown ut en video på TikTok hvor hun påførte aceton og sterilt vann på Browns hode.

Det er ikke kjent om denne behandlingen har hatt effekt.

Brown har også lagt ut bilde av acetonet og vannet på Instagram.

«Dette kommer virkelig til å bli en lang prosess,» skriver hun.

Må ha medfølelse

Både en frisørsalongeier og en hudlege sier til New York Times at Browns beste alternativ er å barbere av seg håret.

– Nå, mer enn noen gang, må vi ha medfølelse for folk, og forsøke å hjelpe dem, og hun fortjener all hjelp hun kan få nå fordi dette er en utrolig uheldig situasjon, sier hudlegen, Dustin Portela.

Relatert