
For å se video må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Utelivsbransjen i Oslo bønnfaller kommunen om å gjøre det samme som Bergen
Mens sju av ti utesteder i Oslo frykter konkurs, får restauranter i Bergen fremdeles servere juleakevitt til pinnekjøttet. — Det burde være unødvendig å stenge helt ned, mener hotelldirektør i Bergen.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
— Det er helt forferdelig! Situasjonen nå gjør at Oslos innbyggere kan stå uten det som har gjort Oslo til en hyggelig by i mange år fremover, sier administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold til TV 2.Hun fortsetter:— Nå trenger vi at man snur rundt på tiltakene. Og det må skje fort!Siden Oslo innførte full skjenkestopp 10. november, har det bare gått én
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert