Spøker for restaurantbransjen etter presisering av krav: – Satt og gråt i fortvilelse i morges

Fridtjof Seeberg driver serveringsstedet SKAAL Matbar i Oslo. Nå er han redd for hva som vil skje fremover for hele serveringsbransjen.

FRUSTRERT: Det spøker for hele restaurant-og utelivsbransjen etter strenge smitteverntiltak. Foto: Privat
FRUSTRERT: Det spøker for hele restaurant-og utelivsbransjen etter strenge smitteverntiltak. Foto: Privat

- Det er knallhardt, og det gjør jo at det spøker for hele bransjen, sier Fridtjof Seeberg.Han er både daglig leder, eier og servitør ved serveringsstedet SKAAL Matbar på Grünerløkka.Denne uken presiserte regjeringen én-meterskravet for restaurant- og utelivsbransjen, som krever minst én meters avstand mellom sitteplassene, også for de som sitter ved samme bord.Nå sliter flere små restauranter som nærmest ikke får plass til kundene sine.