Første kommersielle snusproduksjon siden verdenskrigen
To trøndere og en svenske. Med trua på hjemmeprodusert snus. Neste steg nå er å tilføre en dæsj brennevin i snusen.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Anna, Eirik og Håvard legger en pris snus under overleppa. Hjemmeprodusert.- Joa, mmm, kjennes at den ikke er industrielt framstilt ja, Mer ærlig smak, mener Håvard Dretvik (38). Kornbonden fra Byneset utafor Trondheim stilte en åkerlapp til disposisjon da vennetrioen bestemte seg for at idéen fra det lystige laget deres skulle settes ut i livet.Første kommers siden krigenTre venner og gin tonic en kveld. Det kom det mye utav. Nordmenn hadde jo produsert egne tobakkspla
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert