Store politistyrker er på plass på Lørenskog etter at to barn ble funnet døde søndag morgen.
Store politistyrker er på plass på Lørenskog etter at to barn ble funnet døde søndag morgen. Foto: Anna Myklebust Hodne/TV 2

– Det er helt forferdelig

Ordføreren i Lørenskog, Ragnhild Bergheim forteller at lokalsamfunnet er sterkt preget etter at to barn ble funnet døde.

SISTE: På en pressekonferanse søndag kveld opplyste politiet at de etterforsker saken som drap, og at faren har status som siktet. Politiet presiserer ikke hva faren er siktet for.

Klokken 09:30 ble Lørenskog-ordfører, Ragnhild Bergheim informert om at to barn ble funnet døde i en leilighet på Lørenskog. Politiet fant også en kvinne i leiligheten som betegnes som kritisk skadd.

– Det er helt forferdelig. Det er tragisk når det er to små barn som er involvert. Det gjør veldig sterkt inntrykk på meg, sier Bergheim.

Hun forteller videre at lokalsamfunnet på Lørenskog er sterkt preget av det som har skjedd.

– De jeg har snakket med er sjokkert, sier ordføreren.

Kommunen har satt inn kriseteamet

Lørenskog kommune jobber nå med å kartlegge alle som har behov for hjelp.

– Vi har satt inn vårt kriseteam. Vi jobber med de som er berørte og som trenger hjelp og støtte i denne situasjonen.

Kommunen vil holde et møte senere i dag når de har fått bedre oversikt over situasjon.

Ordfører i Lørenskog, Ragnhild Bergheim forteller at lokalsamfunnet er sterkt preget etter at to barn ble funnet døde på Lørenskog.
Ordfører i Lørenskog, Ragnhild Bergheim forteller at lokalsamfunnet er sterkt preget etter at to barn ble funnet døde på Lørenskog. Foto: Lørenskog kommune