RINGTE SELV: Mannen i 40-årene ringte selv til politiet i 2-tiden natt til onsdag og fortalte hva han hadde gjort. Da politiet kom til stedet fant de en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene døde.
RINGTE SELV: Mannen i 40-årene ringte selv til politiet i 2-tiden natt til onsdag og fortalte hva han hadde gjort. Da politiet kom til stedet fant de en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene døde. Foto: Carina Johansen

Mann siktet for dobbeltdrap varetektsfengsles i fire uker

Mannen fra Syria som er siktet for å ha drept en mann og en kvinne i Stavanger natt til onsdag, ble torsdag varetektsfengslet i fire uker.

Stavanger tingrett har besluttet varetektsfengsling av mannen som er siktet for drap på en kvinne og en mann på Storhaug i Stavanger.

– Påtalemyndigheten tar kjennelsen til etterretning, sier politiinspektør Lars Ole Berge.

To av ukene holdes mannen i full isolasjon, og han får brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, skriver Stavanger tingrett i fengslingskjennelsen.

Mannen hadde selv samtykket til fire ukers fengsling, og fengslingsspørsmålet ble derfor avgjort som kontorforretning.

Mannen i 40-årene ringte selv til politiet i 2-tiden natt til onsdag og fortalte hva han hadde gjort. Da politiet kom til stedet fant de en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene døde.